Dolar 32,4387
%-0.03
Euro 34,7936
%0.21
Altın 2.474,860
%0.51
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pazarcının ‘Biz de çalıyoruz’ ifadelerine Yücel’den tepki: Çalınan milletin alınteriyse…

Pazarcının ‘Biz de çalıyoruz’ ifadelerine Yücel’den tepki: Çalınan milletin alınteriyse…

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP’li olduğunu belirten bir pazarcının “Şu elimi kessem Tayyip Erdoğan’dan başkasına oy vermem. Ben her şeyimi onun sayesinde kazandım. Neyini çalıyormuş Allah aşkına… Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz” ifadelerine tepki gösterdi. Çalanların mahkemeler karşısında hesap vereceğini ifade eden Yücel, “’Herkes çalıyor, 100 tane mal satıyoruz, 20 fiş kesiyoruz’ olmaz sevgili kardeşim! Olmaz! Çalınan milletin alınteriyse Allaha verilecek hesap başka, millete, mahkemelere verilecek hesap başka. Gerçekleştireceğiz ve kendimize asla ‘Çalıyorlar ama yapıyorlar’ dedirtmeyeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2022 - 14:37

EGEPOSTASI- Ekonomik kriz ve geçim sıkıntısı her geçen gün daha da derinden hissedilirken dün, MHP’li olduğunu belirten bir pazarcının, sosyal medyada dolaşıma giren sokak röportajında söylediği ‘Her şeyini Erdoğan’a borçluyum’ sözleri gündeme damgasını vurdu.

Kendisinin ve birçok kişinin belli yollarla ‘çaldığını’ söyleyen pazarcı, şunları söylemişti; “Şu elimi kessem Tayyip Erdoğan’dan başkasına oy vermem. Ben her şeyimi onun sayesinde kazandım. Çalıyorlarmış. Benim sorunum değil kardeşim. Neyini çalıyormuş Allah aşkına… Çalıyorsa Allah’la onun arasında. Biz de çalıyoruz, biz de vergi kaçırıyoruz. 100 tane mal satıyoruz, 20 tane fiş kesiyoruz. Çalmayan var mı Allah aşkına…”

Pazarcının kullandığı ifadeler kamuoyunda birçok kesim tarafından tepkiyle karşılanırken, pazarcının ifadelerine İzmir siyasetinden ilk tepki CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. 

Pazarcının ifadelerinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Başkan Yücel, mahkemelere hesap verileceğini söyledi.

Yücel paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “’Çalıyorsa benim sorunum değil, Allah'la onun arasındaé, ‘Herkes çalıyor, 100 tane mal satıyoruz, 20 fiş kesiyoruz’ olmaz sevgili kardeşim! Olmaz! Çalınan milletin alınteriyse Allaha verilecek hesap başka, millete, mahkemelere verilecek hesap başka. Adil ve sürdürülebilir bir vergi sistemi, çalmadan kalkınabilen bir sistem hayal değil. Gerçekleştireceğiz ve kendimize asla ‘Çalıyorlar ama yapıyorlar’ dedirtmeyeceğiz! Haklarını çalıp saltanat içinde yaşayanları da biliyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.