Dolar 32,5683
%0.29
Euro 34,7248
%-0.02
Altın 2.488,470
%0.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Partilerinden istifa etmişlerdi: 6 isme CHP rozeti takılacak

Partilerinden istifa etmişlerdi: 6 isme CHP rozeti takılacak

Geçtiğimiz ay partileri Demokratik Sol Parti (DSP)’den istifa eden DSP’nin önceki dönem İl Başkanı Ramazan Solmaz, Konak İlçe Başkanı Neslihan Göksel, Bornova İlçe Başkanı Ahmet Coşkun, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Özer, Menderes İlçe Başkanı İbrahim Ünlübaş ve Buca İlçe Başkanı Mehmet Toprak, yarın düzenlenecek törenle CHP rozeti takacak. 

  • Ege Postası
  • 13.05.2022 - 14:34

EGEPOSTASI- 2019 seçimlerinden bu yana çeşitli sorunlar yaşandığı iddia edilen Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir Örgütü, geçtiğimiz ay yaşanan toplu istifalarla gündeme gelmişti. 

DSP’nin önceki dönem İl Başkanı Ramazan Solmaz, Konak İlçe Başkanı Neslihan Göksel, Bornova İlçe Başkanı Ahmet Coşkun, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Özer, Menderes İlçe Başkanı İbrahim Ünlübaş ve Buca İlçe Başkanı Mehmet Toprak, Nisan ayı başında partilerinden istifa etmişlerdi. 

İstifa eden 5 ilçe başkanı istifa larına gerekçe olarak ise DSP İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz’ın istifasının ardından il başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Kireç ve Sedat Anavatan ile çalışmada uyum sağlanamamasını göstermişlerdi.

CHP’YE ÜYE OLUYORLAR

Öte yandan; partileri DSP’den istifa eden 6 isim, ortak kararla CHP’ye katılma kararı aldılar. 

İstifa eden ilçe başkanlarının partiye katılımları için rozet töreni ise yarın saat 11.00'de CHP İzmir İl Başkanlığı'nda yapılacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir milletvekillerinin katılacağı törende Ramazan Solmaz, Neslihan Göksel, Ahmet Coşkun, Mehmet Özer, İbrahim Ünlübaş ve Mehmet Toprak’a CHP rozeti Yücel tarafından takılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.