Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Partilerin bayramlaşması bu yıl da online

Partilerin bayramlaşması bu yıl da online

Türkiye bir yıldan uzun bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ederken salgın döneminde geçirilecek 2. Ramazan Bayramında partilerin bayramlaşma programları netleşmeye başladı. Edinilen bilgilere göre; yasaklar nedeniyle partilerin bayram kutlamaları online ortama taşındı. 

  • Ege Postası
  • 10.05.2021 - 11:18

EGEPOSTASI- Türkiye, bir yıldan uzu bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ederken pandemiye karşı alınan tedbirler kapsamında 29 Nisan tarihinde 17 gün sürecek olan ‘tam kapanma’ sürecine girildi.

Salgınla mücadele kapsamında ülke genelinde birçok etkinlik ve kutlama iptal edilirken kapanma dönemine gelen Ramazan Bayramında partilerin bayram programları merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre; CHP’nin bayramlaşma programı henüz netleşmezken programın yasaklar nedeniyle online olması planlanıyor. 

AK Parti’de ise iki ayrı online etkinlik üzerinden bayram kutlaması yapılacak. Detayları netleşmeyen online programların birinin parti genelinde diğerinin ise İzmir yerelinde yapılması bekleniyor.

MHP’de fiziki olarak bir araya gelinmeyecek ve MHP İzmir olarak online program üzerinden bayramlaşma etkinliği düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.