Dolar 32,4471
%-0.12
Euro 34,7922
%-0.51
Altın 2.446,430
%0.42
Bist-100 9.941,00
%2.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan'dan Aksoy'un iddialarına karşılık yargı hamlesi

Özkan'dan Aksoy'un iddialarına karşılık yargı hamlesi

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un hakkında ortaya attığı iddialara karşılık yargı yoluna giderek, Aksoy'a dava açacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2022 - 18:04

EGEPOSTASI – Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan arasındaki gerilim hızla tırmanıyor.

Aksoy bugün yaptığı açıklamada 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nden sonra Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yaklaşık 3 yıl önce CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, bir milletvekili ve CHP İstanbul eski il başkanı olduğunu söyleyen bir kişinin kendisini ziyaret ettiğini ve ziyarette “Bir asansör firması ve bir medya şirketiyle sözleşme yapacaksınız ve bunlar Genel Başkan’ın (Kemal Kılıçdaroğlu) talimatıdır” dediklerini öne sürdü. Aksoy ayrıca ziyarette Seyrek’teki bir milyon metrekarelik araziyle ilgili kendisine birtakım sorular sorulduğunu, toplantının ardından aracılar vasıtasıyla birtakım görüşmelere davet edildiğini ve bu görüşmelerde araziyle ilgili kendisiyle rant pazarlığı yapıldığını iddia etti.

ÖZKAN DAVA AÇACAK

Aksoy’un bu iddialarının ardından Özkan’dan jet hızıyla karşı bir hamle geldi. Edinilen bilgilere göre Özkan'ın avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuracağı ve hakkında ortaya attığı iddialar nedeniyle Aksoy’a dava açacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.