Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğuz'dan 'Buca' açıklaması: Provokasyon var

Oğuz'dan 'Buca' açıklaması: Provokasyon var

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, geçtiğimiz haftalarda partisinin Buca İlçe Kongresi’nde yaşanan gerginliği ‘dışarıdan gelen bir provokasyon’ olarak yorumlarken, “İzmir’de 18 ilçede örgütlenmemizi tamamladık. Hızlı bir şekilde büyüyoruz ama bundan rahatsız olan birtakım kesimler bunu provoke etmek için birtakım çabalar içine giriyor. Ama biz bunları her zaman göğüsleyebilecek güçteyiz” diye ekledi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2022 - 12:37

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI – Memleket Partisi’nin 3 Nisan Pazar günü yapılan ve mevcut İlçe Başkanı Nizamettin Kalkan’ın yeniden başkanlığa seçildiği Buca İlçe Kongresi gergin anlara sahne olmuştu.

İddialara göre, kongrede aday olmak isteyen Mustafa Şu isimli partilinin adaylığı daha önce parti disiplinine verildiği iddiaları nedeniyle reddedilmişti. Adaylığının reddedilmesine sert tepki gösteren Şu ile kongrenin divan başkanlığını üstlenen Memleket Partisi PM Üyesi Şeref Albeniz arasında tartışma çıkmıştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kongre alanında yaşanan arbede araya giren partililerin müdahalesiyle güçlükle önlenmişti.

OĞUZ: HIZLI BÜYÜMEMİZDEN RAHATSIZ OLANLAR...

Kongrede yaşanan olaylarla ilgili partisinin il binasında yaptığı basın açıklamasında konuşan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, “Burada yaşanan tatsızlık biraz da dışarıdan gelen bir provokasyondur. Memleket Partisi olarak kısa zamanda çok önemli işler yaptık. 60’ın üzerinde ilde örgütlendik. İzmir’de de 18 ilçede örgütlenmemizi tamamladık. Hızlı bir şekilde büyüyoruz ama bundan rahatsız olan birtakım kesimler bunu provoke etmek için birtakım çabalar içine giriyor. Ama biz bunları her zaman göğüsleyebilecek güçteyiz” dedi.

DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATILDI MI?

Oğuz konuyla ilgili henüz bir disiplin sürecinin başlatılmadığını, kendilerine herhangi bir partiliden şikayet de gelmediğini ancak konunun zaman içerisinde ele alınacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.