Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O meclis üyesi programın iptaline kızdı, ağzını bozdu!

O meclis üyesi programın iptaline kızdı, ağzını bozdu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün sabah konuk olduğu ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ isimli televizyon programının son dakikada Tire’den Konak Varyant’a alınması tepkilere neden oldu. Tire Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Serhan Aydın yaşanan bu gelişmeye kızarak sosyal medya hesabından küfürlü bir paylaşım yaptı.

  • Ege Postası
  • 18.06.2022 - 11:25

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Haziran Perşembe günü başladığı İzmir programı bugün düzenlenecek etkinliklerle noktalanacak. Ancak üç günlük bu program bir kez daha yaşanan krizlerle gündeme geldi. 

CHP liderinin İzmir programının günler öncesinden saat saat açıklanmasına rağmen son dakikada yapılan değişiklikler ve listeye yeni programların eklenmesi parti içinden dahi tepki seslerinin yükselmesine neden oldu.

TV PROGRAMI TİRE’DEN KONAK’A ALINDI

Kılıçdaroğlu’nun dün sabah konuk olduğu ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ programının Tire ilçesinde bulunan Tarihi Bedesten’den naklen yayınlanacağı duyrulmuştu. Ancak bu program daha sonra Tire’den Konak Varyant’a alındı. 

Programın Tire’den Konak’a alınmasının nedeninin ise Kılıçdaroğlu’nun, Narlıdere Belediye Meclis üyesi Nurhayat Kaya’nın vefat eden eşi Ali Kaya’nın cenaze törenine katılma isteği olduğu belirtildi. 

PARTİLİLER PLANSIZLIĞA TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak yapılan bu değişiklik, bir kısım partililer tarafından büyük tepkiyle karşılandığı iddia edildi. Kulislerde partililerin, cenaze töreni nedeniyle program değişikliğinin makul karşılanabileceğini ancak bu değişikliğin plansız bir şekilde yapılmasının kabul edilmez olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM

Öte yandan konuyla ilgili Tire Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Serhan Aydın’ın gösterdiği tepki parti içinde şok etkisi yarattı. Aydın, televziyon programının Tire’den Konak’a alınmasının ardından sosyal medya hesabından “Yapacağınız programın taa aq…” diyerek küfürlü bir paylaşım yaptı. Aydın kısa bir süre sonra paylaşımını sosyal medya hesabından sildi.

TEPKİ ÇEKEN BİR SON DAKİKA PROGRAMI DAHA

CHP Genel Merkezi, İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı ve Genel Merkez’in son onayını verdiği program listesine göre Kılıçdaroğlu’nun bugün kentte katılacağı ilk etkinliğin saat 11.00’de Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu’nda düzenlenecek toplu üye katılım töreni olarak duyurulmuştu. Ancak bu programda yine bir son dakika değişikliği yaşandı. Celal Atik Spor Salonu’nda üye katılım töreninden önce İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin saat 10.30’da yapacağı toplu iş sözleşme imza töreni de programa eklendi. Programda olmayan bir etkinliğin yine plansız bir şekilde listeye eklenmesi bir kez daha parti kulislerinde eleştirilere yol açtı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.