Dolar 32,5018
%-0.12
Euro 34,9176
%0.26
Altın 2.439,860
%0.69
Bist-100 9.710,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O kavga görüntüleri tartışılmaya devam ediyor: Kotan ve taslak karşı karşıya

O kavga görüntüleri tartışılmaya devam ediyor: Kotan ve taslak karşı karşıya

Son bir kaç gündür sosyal medyada paylaşılan yangın bölgesi Milas’taki Afet Koordinasyon çadırındaki kavga görüntüleri tepkileri bereberinde getirdi. Görüntülerde AK Gençlik İzmir Teşkilatı üyeleriyle, CHP’li gençler arasında kavga çıktığı iddia ediliyor. Kavgaya ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak açıklama yapan CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “Afet Koordinasyon Merkezinde cansiperane yardım eden Gençlik Örgütlerimize saldırıp, yapılan yardımlara provokasyonları ile engel olma çabalarını görmek insanlık adına utanç vericidir!” ifadelerini kullandı. Kotan’ın açıklamasına yanıt AK Gençlik İzmir İl Başkanı Recep Tayyip Taslak’tan geldi. Taslak, “Biz yangınla mücadele için sahadayız onlar provoke etmek için. Kendi çıkardıkları bizim engel olduğumuz kavgayı biz saldırmışız gibi haber yapıyorlar. Yazık!” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.08.2021 - 11:49

EGEPOSTASI- Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele sürerken, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde kurulan Afet Koordinasyon çadırında AK Gençlik İzmir ve CHP Gençlik arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Afet bölgesinde çıkan tartışma görüntüleri sosyal medyada kullanıcılar tarafından eleştirilerek büyük tepkiye neden oldu.

CHP’Lİ KOTAN: İNSANLIK ADINA UTANÇ VERİCİ

Öte yandan çıkan kavgaya ilişkin, sosyal medya hesabından kavga görüntülerini paylaşarak açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “İktidar olmanın hiçbir yükümlülüğünü yerine getiremedikleri gibi memleketimizin dört bir yanında çıkan yangınlara da müdahale edemeyen AKP’nin İzmir Gençlik Kollarının; mağdur vatandaşlarımıza Afet Koordinasyon Merkezinde cansiperane yardım eden Gençlik Örgütlerimize saldırıp, yapılan yardımlara provokasyonları ile engel olma çabalarını görmek insanlık adına utanç vericidir! Mesele ormanlarımız, mesele canlarımız. Yönetemiyorsunuz, bari engel olmayın!” dedi.

AK PARTİLİ TASLAK’TAN KOTAN’A; YÜREĞİN YETMEZ!

Kotan’ın bu açıklamalarına yanıt veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, “Gençlik Kolları Başkanımız da gerekli açıklamayı yaptı. Biz yangınla mücadele için sahadayız onlar provoke etmek için. Her türlü kirli dili ve tahrikleri denediler. Kendi çıkardıkları bizim engel olduğumuz kavgayı biz saldırmışız gibi haber yapıyorlar. Yazık! Kırpılmış videolardan analiz çıkarmaya aklın yetebilir. Ama AK Gençlik İzmir’i yorumlamaya yüreğin yetmez” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.