Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7984
%-0.19
Altın 2.422,430
%-0.32
Bist-100 9.710,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O ilçede kriz büyüyor: 4 yönetici istifa etti

O ilçede kriz büyüyor: 4 yönetici istifa etti

İlçe örgütünde yaşanan krizlerle aylardır İzmir gündeminde olan CHP Bayraklı İlçe örgütünde flaş bir gelişme yaşandı. Dört ilçe yöneticisi bugün görevlerinden istifa ettiler.

  • Ege Postası
  • 26.03.2021 - 16:37

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un önceki dönemde ön seçimle göreve gelmiş 24 mahalle temsilcisini görevden alarak yerlerine atama yapması ile ilçe yönetiminde başlayan gerginlik, İlçe Sekreteri Kemal Kaygül'ün  karar defterini izinsiz olarak çıkardığı iddiası sonrası Başkan Susmuş’un  Kaygül'ü görevden almasıyla devam etmişti.

İlçede yaşayan gerginliğe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İlçe Başkanı susmuş arasında kısa süreli de olsa bir barış iklimi yaratmıştı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından kriz kendini bir kez daha göstermiş ve ilçe yönetiminden bir grup Başkan Susmuş’tan istifa etmesini istemişlerdi.   

Son ilçe toplantısında Susmuş’a muhalif olduğu ve istifa etmesini istediği iddia edilen 10 yönetici yönetim kurulu toplantısına katılmazken, tutanak tutulmuştu.

Bayraklı örgütünde uzun süredir yaşanan krizin yankıları devam ederken, CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel, Tacettin Bayır ve Kamil Okyay Sındır, sorunun çözülmesi için Bayraklı İlçe Başkanlığına giderek  İlçe Başkanı Pınar Susmuş bir grup partili ile bir araya gelmişti. Ancak Susmuş’a muhalif olan isimler bu toplantıya da katılmamışlardı.

İLÇEDE İSTİFA KRİZİ

Yaşanan gelişmelerin ardından bugün flaş bir gelişme yaşandı. Dört ilçe başkan yardımcısı görevinden istifa etti.

Edinilen bilgilere göre; Bilişim Sorumlusu Hülya Devrilen Akay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zuhal Eroğlu, İş Dünyası ve Sanayi Odasından Sorumlu Teoman Karaca ve Kültür ve Sanattan Sorumlu Erol Atkın görevlerinden istifa ettiler. Dört yönetici, istifa dilekçelerini ilçe başkanlığına verdi.

İstifaların daha da artacağı ve önümüzdeki günlerde 6 kişinin daha istifasını vereceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.