Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O ilçe başkanı partisinden istifa ederek MHP'ye katıldı

O ilçe başkanı partisinden istifa ederek MHP'ye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatına katılımlar sürüyor. Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz partisinden istifa ederek MHP saflarına katıldı. “Ben ve arkadaşlarım Ülkemizin ve Türk Milletinin geleceğini GP’de göremedik. Sırf iktidarı devirmek için yola çıkmış ve bu yolda HDP ile bile yol yürümeyi mubah sayan bir politikayı kabul edemezdik, etmedik.” Açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2021 - 19:27

MHP İzmir il teşkilatına son bir haftadır süren katılımlar hız kesmeden devam ediyor. Daha önce CHP ve İYİ Partililerin partilerinden toplu istifa ederek MHP’ye katılımlarının ardından dün de Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek MHP’ye katıldı. Katılımların süreceğini daha önce vurgulayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emri çerçevesinde 2023 hedefimize doğru kutlu yürüyüşümüz devam ediyor. Bu yürüyüşte kalbi Türkiye ve Türk milleti ile birlikte atanlarla buluşuyor, saflarımızı güçlendiriyor ve zafere adım adım yaklaşıyoruz. Güngör Gürbüz kardeşimizin ve çalışma arkadaşlarının partimize katılımları da bu sebeple çok önemlidir. Kendilerini kutluyor bundan sonra hep birlikte yapacağımız çalışmalarda başarılar diliyorum.

Şahin; Ayrılığa yer yok

Katılım töreninde yaptığı konuşmada “Türkiye’nin büyük bir mücadele ve atılım içinde” olduğunu vurgulayan MHP İzmir il başkanı Veysel Şahin, “Büyüyen Türkiye’ye karşı yapılan dış saldırılar ve iç mihrakların oyunları arttı. Döviz taarruzu, Akdeniz’de Yunanlıların kıta sahanlığı oyunları, adalara asker çıkarmaları, Suriye’de PKK Terör kantonları oluşturma gayretleri, Fransa gibi emperyalist ülkelerin dış baskısı ve içeride de FETÖ/PKK ile diğer terör örgütlerinin yaptıklarını görmezden gelemeyiz. Bütün bunlara rağmen mücadelesinden bir adım dahi geri atmayan, milli savunma sanayiinde büyük atılımlar yapan, karada, havada ve denizde her gün kendi ürettiği yeni silahlarıyla Atatürk’ün kurduğu bağımsız Türk Cumhuriyetinin gücüne güç katan bir devletimiz var.  Teröristin ve iş birlikçilerin üzerine gitmekten yılmayan bir milli irademiz var. Cumhur İttifakı’nın bu iradesi ve mücadelesi yolunda ayrılığa yer yok. Bizim önce Türkiye ve Türk Milleti diyen herkese kapımız da gönlümüz de açık. Kutlu yürüyüşümüz ve partimize katılımlar sürecek” dedi.

Gürbüz; Kiminle yol yürüdüğümüz önemli

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı görevindeyken partisinden istifa ederek MHP’ye katılan Güngör Gürbüz de yaptığı konuşmada, “Ben ve arkadaşlarım Ülkemizin ve Türk Milletinin geleceğini GP’de göremedik. Sırf iktidarı devirmek için yola çıkmış, bu yolda HDP ile dahi yol yürümeyi mubah sayan bir politikayı kabul edemezdik ve de etmedik. Yola çıkarken kiminle yol arkadaşlığı yaptığınız ve kimlerle yol yürüdüğünüz önemlidir. Siyaseten solda olanlar bir tarafa HDP ile dahi birlikte olmayı düşünmek siyaset değil zillettir. Yuvamıza döndüğümüz için çok mutluyuz. Kıymetli il başkanımız Veysel Şahin Beyefendiye ve İlçe Başkanı arkadaşım Tuncay Arslan Bey’e gösterdikleri samimiyet için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aslan; Bayraklı’da üç hilal dalgalanıyor

Katılım töreninde konuşan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan da yaptığı konuşmada, “Partisindeki ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek aramıza katılan Güngör Gürbüz Bey ve çalışma arkadaşları bizlere güç katmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bayraklı da partimizin yükselişi ve katılımlar her gün artıyor. Dalgalanan üç hilal hemşehrilerimizin büyük desteğini almış durumda. Önümüzdeki günlerde hep birlikte yapacağımız çalışmalarla bu yükseliş kendini daha fazla hissettirecek” açıklamasını yaptı.

MHP İzmir İl Teşkilatına bugün de yoğun bir katılım olacağı da bildirildi.

KARABAĞLAR'DA DA KATILIM SÜRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. İzmir genelinde CHP, İYİP, GP ve DEVA Patisinden istifa ederek MHP’ye katılımlar Karabağlar ilçesinde de devam etti. İl Başkanı Veysel Şahin, “Muhalefetin tüm partilerinden ve hemşehrilerimizin tüm kesimlerinden partimize katılımlar sürüyor. Kutlu hedefimiz 2023 lider ülke yolunda hep birlikte yürüyoruz. İzmir’de MHP rüzgârı esecek.” dedi.

CHP, İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi’nden atmış kişi partilerinden istifa ederek MHP Karabağlar ilçe teşkilatına katıldı. Katılanlar arasında MHP Mardin Merkez İlçe Teşkilatı ilk kurucularından olan Ali Can’ın oğlu İzmir Mardinliler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde de bulunan Vedat Can ve bir grup arkadaşı da Karabağlar teşkilatına katıldı.

İzmir Abdallar Platformu'ndan toplu katılım

MHP Karabağlar İlçe teşkilatında gerçekleştirilen toplu katılım töreninde en fazla dikkatleri çeken de İzmir Abdallar Platformu’nun topluca MHP’ne katılması oldu. Yaklaşık elli platform üyesi MHP Karabağlar ilçe teşkilatında üyelik formu doldurarak rozetlerini taktı. Abdallar Platformu adına konuşan başkan Uğur Bakır, “Bizler Muharrem Ertaş, Neşet Ertaş ve Hacı Taşan ağalarımızın geleneğini sürdürenler olarak gönül birliğimizin çatısını oluşturan MHP’de buluşma kararı aldı. Bizlere kapısını açan İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Bey’e ve İlçe Başkanımız Latif Alaboğa Bey’e gönüllerini açtıkları için çok teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Şahin, “MHP’de birlik var”

Katılım töreninde konuşan İl Başkanı Veysel Şahin de, “Partimiz sadece siyasi bir parti değil, aynı zamanda bir inanç ve gönül birliği merkezidir. Bizim için bütün herkes bölünmez bütünlüğümüzün ayrılmaz parçasıdır. Bazı partiler gibi etnik bölücülük üzerine hareket edemez, zenginliklerimizi ayrıştırarak oy deposu olarak göremeyiz. Teşkilatımıza katılan bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.”  açıklamasını yaptı.

Alaboğa, “Kapımız ve gönlümüz açık”

Karabağlar’da büyük bir ivme yakaladıklarını ifade eden MHP Karabağlar ilçe Başkanı Latif Alaboğa, “İlçemiz nüfus yoğunluğu olarak İzmir’in en büyük ilçelerinden biri. Her kesimden hemşehrimiz ilçemizde ikamet ediyor. Kapımız da gönlümüz de herkese açık. Çalışmalarımızı büyüyerek sürdüreceğiz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.