Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili adaylığı merak ediliyordu: Sürekli’den ‘istifa genelgesi’ ve ‘adaylık’ açıklaması

Milletvekili adaylığı merak ediliyordu: Sürekli’den ‘istifa genelgesi’ ve ‘adaylık’ açıklaması

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyen başkanlar için istifa genelgesi gönderip göndermeyeceğine ve milletvekili adayı olmak için istifa edip etmeyeceğine ilişkin açıklamada bulundu. Sürekli, genelge için Ocak ayını işaret etti ve “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Türkiye'deki ve kentimizdeki teşkilat çalışmalarından çok memnun, ondan hiçbir şekilde düzenin bozulmasını istemiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.11.2022 - 13:06

TENZİLE AŞÇ/EGEPOSTASI- 2023 seçimlerine geri sayım devam ederken partilerin milletvekili adaylarının kim olacağı da merak konusu oldu.

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi’nin seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen başkanlar için gönderdiği genelgenin ardından gözler AK Partiye çevrilirken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin istifa genelgesi gönderip göndermeyeceğine ilişkin açıklamada bulundu.

Kendisinin de milletvekili adayı olup olamayacağı merak edilirken Sürekli, “teşkilatta bozulmadan devam” mesajı verdi.

İstifa genelgesi için tarih veren Sürekli, “Bizim genelgemiz daha gelmedi. Genelge çalışmaları yapılıyor. Ancak tahmini olarak bizim genelgemizin gelmesi Ocak ortası veya sonunu bulacak bu çalışma. Biz 1 ay daha farklı değerlendireceğiz. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Türkiye'deki ve kentimizdeki teşkilat çalışmalarından çok memnun, ondan hiçbir şekilde düzenin bozulmasını istemiyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.