Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'ye İzmir'de katılımlar sürüyor

MHP'ye İzmir'de katılımlar sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı'nda katılım coşkusu sürüyor. Otuz ilçede toplu katılımları aralıksız sürdüren MHP’de dün de Konak ilçesinde Balıkesir Sındırgılılar Derneği toplu olarak MHP’ye katıldı. İl Başkanı Şahin, “Katılımlar sürecek demiştim. Bugün Konak’tayız yarın başka ilçelerimizde olacağız. Türkiye 2023 lider ülke hedefleri yönünde MHP’de ve Cumhur İttifakı’nda buluşuyor. Bu buluşma devam edecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2022 - 15:40

MHP İzmir İl Başkanlığı üye katılım ve saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün Bergama İlçe teşkilatının tertip ettiği mahalle temsilcileri buluşma kahvaltısıyla başlayan MHP İzmir çalışmaları akşam üstü de Konak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen rozet töreniyle sürdü. Bergama da eksiksiz tüm Mahalle temsilcisinin katıldığı istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin, “Türk Milleti teşkilatçı bir millettir. MHP de her şeyden önce bir teşkilat partisidir. Türk Milliyetçileri Teşkilatçılıkları sayesinden bugüne kadar çok büyük başarılara imza atmışlardır. Teşkilatlarımızın merkezini de insanlar oluşturur, Ülkücüler oluşturur. Görüyorum ki Bergama büyük zaferlere hazırlanıyor. Görüyorum ki Bergama ilçe teşkilatımız 2023 Seferimize tüm yapılarıyla hazır. İlçe Başkanımızı, yöneticilerini ve sizleri azminiz ve kararlılığınız için kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

"Bergama hazır"

Bergama ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği mahalle temsilcileri toplantısında partililere seslenen İl Başkanı Şahin, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Ülkücü Hareket’e gösterdiği hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Otuz ilçe teşkilatımız da aralıksız faaliyetler sürdürüyoruz. Gördüğümüz o ki Bergama ilçe teşkilatımız Liderimizin bizlere gösterdiği Lider Ülke 2023 hedeflerine yürümek için hazır. Şimdi ne yapacağız; kapı kapı gezmekten çok öte gönül gönüle olacağız. İnsanımızın gönüllerini fethedip büyük bir güçle zafere hep birlikte yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı.

"MHP’ye katıldılar"

Bergama İlçe Teşkilatı çalışmalarından sonra Konak ilçesine tertip edilen üye katılım törenine katılan İl Başkanı Şahin, “MHP’ye katılımlar sürecektir demiştik ve sürüyor. Bugün İzmir Balıkesir Sındırgılılar Derneği bütün üyeleri ile birlikte partimize katıldılar. Bu büyük bir buluşmanın adıdır. Bu 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda atılan birlik ve beraberlik adımlarıdır. Türk Milleti Cumhur İttifakı çatısı altında kutlu hedeflere, güvenli geleceğe ve güçlü Türkiye ideallerine yürümektedir. 

"MHP evinizdir evinize hoş geldiniz"

“MHP Türk Milletinin fikir merkezi, inanç hareketi ve gönül evidir. Sizler bu fikirle, bu inançla ve gönlünüzdeki Bayrak sevgisiyle evimize yani evinize hoş geldiniz” diyerek sözlerini sürdüren il başkanı Şahin, Sizlerle şimdi daha güçlüyüz. Konak ilçe teşkilatımızda yakılan bu katılım ateşi inanıyor ve görüyorum ki tüm mahallelerimize saracak ve MHP, Konak ilçemizde 2023 seçimlerinde adını zafer olarak yazdıracaktır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, katılan arkadaşlarıma tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi. Coşkuyla süren katılım töreni ilçede MHP Şölenine dönüştü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.