Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin İzmir'de 'Adım Adım 2023' heyecanı başladı

MHP'nin İzmir'de 'Adım Adım 2023' heyecanı başladı

MHP'nin hafta sonunu kapsayan iki günlük 'Adım Adım 2023, İl İl Türkiye' İzmir programının birinci gününde meslek odaları ziyaret edilirken, Torbalı İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışı da gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2021 - 14:56

EGEPOSTASI - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” programının iki günlük İzmir etabı, bugün gerçekleştirilen açılış ve ziyaretlerle başladı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Kütahya Milletvekilli Ahmet Erbaş ve MYK üyelerinden oluşan heyet, ilk olarak İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Burada İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve birliğe bağlı oda başkanlarıyla istişarelerde bulunuldu.

TORBALI İLÇE BİNASI AÇILDI

Oda ziyaretlerinin ardından Torbalı’ya geçen heyet, burada MHP İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhur İttifakı üyeleri ve Torbalı eski Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de katıldı.

Akşam saatlerinde Kütahyalılar Derneği’ni ziyaret edecek olan MHP heyeti, Pazar günü de muhtarlar toplantısından sonra Mardinliler Derneği, Erzurumlular Derneği ve Erzincanlılar Derneği'nin tertip ettiği organizasyonlara katılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.