Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin'den Soyer'e 'Yunanistan' çıkışı: Bu ziyaretin amacı nedir?

MHP'li Şahin'den Soyer'e 'Yunanistan' çıkışı: Bu ziyaretin amacı nedir?

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Atina'ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sosyal medya üzerinden eleştirdi. Şahin, "Tunç Soyer, Yunanistan’ın Türkiye aleyhine yoğun propoganda günlerinde senin Yunanı ziyaretinin amacı nedir? Nasıl bir mesaj vermek istiyorsun tüm İzmirliler merak ediyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2022 - 15:17

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Yunanistan’ın başkenti Atina’ya giderek, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Soyer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Akdeniz’in çok önemli iki şehri, Atina ve İzmir arasındaki barış ve kardeşliğin gündelik siyasete feda edilmemesi gerektiğine inanıyorum. tina Belediye Başkanı Sn. Kostas Bakoyannis ile komşuluğumuzu ve şehirlerimiz arasındaki ekonomik ve kültürel bağları güçlendireceğiz” dedi.

ŞAHİN: NASIL BİR MESAJ VERMEK İSTİYORSUN?

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise Soyer’in Atina ziyaretini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirdi. Şahin, “Tunç Soyer, Yunanistan’ın Türkiye aleyhine yoğun propoganda günlerinde senin Yunanı ziyaretinin amacı nedir? Nasıl bir mesaj vermek istiyorsun tüm İzmirliler merak ediyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.