Dolar 32,4743
%0.08
Euro 34,7657
%0.13
Altın 2.476,480
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer'e çok sert sözler; CHP'nin 'meyilli' belediye başkanı...

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer'e çok sert sözler; CHP'nin "meyilli" belediye başkanı...

Geçtiğimiz hafta sonu Agora’da gerçekleşen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Kültür Zirvesi Gala Yemeği’nde dünyaca ünlü dans sanatçısının üstü çıplak sergilediği semazen performansı tepki toplamaya devam ediyor.AK Parti'den gelen yoğun eleştiriler sürerken, MHP'den ilk tepki MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'ndan geldi. sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Osmanağaoğlu, "Kişisel tercihlerini İzmirliye dayatan, İzmir'i kişisel tercihlerine kurban etmeye kararlı olduğunu bir kez daha gösteren CHP'nin "meyilli" Belediye başkanı Tunç Soyer ve zihniyeti şimdi de "döngüsel kültür" safsatasıyla ortaya çıkarak yeni bir rezalete daha imza atmıştır! dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2021 - 18:17

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz hafta sonu Agora’da gerçekleşen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Kültür Zirvesi Gala Yemeği’nde Türkiye’nin kültürel değerlerinden örnekler verilen gösteriler sahnelendi.

Gecede uluslararası üne sahip dans sanatçısı Ziya Azazi de dans performansı sergiledi. Azazi'nin üstü çıplak semazen gösterisi özellikle AK Parti v e sosyal medyada büyük tepki topladı.

Dans performansını son olarak MHP Genel Sekreter Yardımcısı, MHP MYK Üyesi ve MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu çok sert sözlerle eleştirdi.

Osmanağaoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı programda sergilenen “çıplak semazen” gösterisine ateş püskürdü.

Sosyal medaydan açıklama yapan Osmanağaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"1. Sayısız kültür hazinesine ev sahipliği yapan, sayısız kültürel değeri bağrından çıkaran, tarihi boyunca medeniyetin beşiği olan güzel şehrimiz İzmir'i Tunç Soyer kadar "rencide eden" bir figür şimdiye kadar ne görülmüş ne de duyulmuştur.

2. Kişisel tercihlerini İzmirliye dayatan, İzmir'i kişisel tercihlerine kurban etmeye kararlı olduğunu bir kez daha gösteren CHP'nin "meyilli" Belediye başkanı Tunç Soyer ve zihniyeti şimdi de "döngüsel kültür" safsatasıyla ortaya çıkarak yeni bir rezalete daha imza atmıştır!

3. Soyer ve Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programda; bir şahsın ney eşliğinde semazen olarak sahnesine başladığı ve ilerleyen safhalarda yarı çıplak bir şekilde zıplayarak devam ettiği "performansı" ancak ve ancak CHP'nin ve Tunç Soyer'in yozlaşmış kültürün temsil etmektedir.

4. Tunç Soyer'in kişisel tercihleri kendisini ilgilendirir! Ancak Tunç Soyer'in kendi tercihlerini sapkın ritüellerle birlikte İzmirliye dayatmasına, Türk milletinin vergileriyle Türk milletinin değerlerine saygısızlık yapmasına asla müsaade edilemeyecektir.

5. Ne diyordu Yûnus: "İlim meclislerinde aradım, kıldım talep. İlim geride kaldı ille edep ille edep." Çıplak semazen rezaletinin müsebbibi; GDO'lu CHP'nin hormonlu Belediye Başkanı Tunç Soyer'e söylenecek tek söz de işte budur: İlla edep, illa edep!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.