Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Buca'dan 1 saatte 100 üye kaydı

MHP Buca'dan 1 saatte 100 üye kaydı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanlığı sahadaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Partiye üye kayıtlarına da hız kazandıran Buca ilçe yönetimi her hafta Buca'nın farklı mahallelerinde stant kuruyor.

  • Ege Postası
  • 19.11.2021 - 14:56

MHP Genel Merkezi’nin “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” programı kapsamında başlattığı toplantıların İzmir ayağında,MHP’li vekiller de Buca İlçe Teşkilatının kurduğu üye standını ziyaret ederek Bucalıların dertlerini dinledi. 

MHP Buca İlçe Başkanlığı’nın Buca Gediz Sevgi yolunda kurduğu standı ziyaret eden siyasiler vatandaşı dinleyip esnafla sohbet etti.Ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir İl başkanı Veysel Şahin, MYK üyeleri, il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

MHP standı önünde partiye üyelik için kuyruklar oluşturan Bucalılara parti rozetlerini MHP Buca ilçe başkanı Bahadır Altınkeser ve MHP’li yöneticiler taktı. Bir saat gibi kısa bir sürede yüzün üzerinde üye kaydının gerçekleştiği etkinlikte Buca ilçe başkanı Bahadır Altınkeser gördükleri ilgiden memnuniyetini dile getirdi. 

Üye kayıt stantlarımızın önünde uzun kuyruklar oluşuyor 

Her hafta Buca’nın farklı semtlerinde stant kurduklarını belirten başkan Altınkeser, “Kurduğumuz stantlarda halkımızı dinleme ve sorunlarına çözüm sunma şansı yakalıyoruz. Parti yöneticilerimiz Bucalı vatandaşlarımıza partimizin stratejileri ve projeleri hakkında bilgilendirme yapıyor. Üye kayıtlarını alıyor. Stantlarımızın önünde uzun kuyruklar oluşuyor bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.

MHP’nin 2023 programı için Buca ilçe teşkilatı olarak çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Atınkeser “Partimizin 2023 ve sonrası için belirlediği stratejik hedeflere ulaşmak için teşkilat ve yönetimimizle ciddi bir çalışma yürütüyoruz.Halkımızın partimize ciddi anlamda bir güveni var. Buca ilçe olarak yaptığımız yeni üye kayıtlarıyla daha da güçlenerek büyüyoruz. 

Başkan Altınkeser “Bugün seçim olsa hazırız” 

2023 seçimleri için Buca ilçe olarak seçimlere hazır olduklarını ifade eden Altınkeser “Önümüzde iki yıla yakın bir süreç var. 2023 seçimlerinden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, il ve ilçe yönetim kadrolarımızın üstün gayretleriyle, alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bundan 24 yıl önce ortaya koyduğu partimizin 2023 vizyonu ile sahaya indik. Buca ilçe teşkilatı olarak bugün seçim olsa seçime hazırız”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.