Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Bayraklı saha çalışmalarına devam ediyor

MHP Bayraklı saha çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı tam kadro olarak saha çalışmalarına devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 24.07.2021 - 17:57

Eylül ayında göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe  Başkanı Tuncay Arslan ve yönetimi saha çalışmalarına devam ediyor. Esnaf , Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle muhtarları ziyaretleri ve bunun yanında mahalle toplantıları düzenleyen MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı Bayraklı'nın tüm mahallelerinde çalışma yürütüyor. 


 

MHP'Lİ ARSLAN : BAYRAKLI BİZIM
'Bayraklı bizim' diyen Arslan "Bayraklı Sevdamız için Bayraklı’ya sözümüz var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bayraklı İlçe Başkanlığı tüm mahallelerde faaliyetlerini pandemi kuralları kapsamında sürdürüyor. Malumunuz üzere üzücü deprem neticesinde ilk dakikadan itibaren süreci ekip olarak yakından takip ederek maddi manevi destek olmak için var gücümüzle çalışmaya özen gösterdik. Arkasından meydana gelen sel felaketinde de aynı şekilde çizmelerimizi ve yağmurluğumuzu giyerek sel mağduru komşularımızın, esnafımızın yanında olduk ve çare konusunda bir köprü vazifesi kurarak sorunları gidermeye gayret ettik.

Bunlar acı da olsa bizim gerçeklerimiz olduğu için kısaca değinmek istedim. MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak bütün mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz bu süre içerisinde Mahalle muhtarlarımız tek tek heyetimiz tarafından ziyaret edilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Mahalle temsilcilerimiz vasıtası ile o mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşarak dertlerine deva olmaya çalıştık. Esnaf ziyaretleri ile esnaflarımızın dertlerini dinledik ve onların sesi olmaya özen gösterdik. Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyor ve ilçemizdeki sorunlar hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Mahallelerimizde pandemiye dikkat ederek toplantılarımıza devam ediyor ve onlara bu süreçte yalnız olmadıklarını iletiyoruz. Ramazan-ı Şerif ayının ilk gününden son gününe kadar olan süreçte tespit ettiğimiz ve bizlere ulaşan herkese Erzak Kolimizi ulaştırdık. Bu konuda tam bir gönül seferberliği oluşturarak her kapıyı çaldık. Ramazan Bayramı münasebeti ile pandemi sürecinde evlerinde bekleyen çocuklarımızı unutmadık. Onlara sürpriz hediyeler ve çeşitli ikramlarda bulunduk emin olun yüzlerinde ki  gülümseme bu hayattaki en güzel unsurlardan bir tanesiydi. 65 yaş üstü büyüklerimize de unutmadık onları da ziyaret ederek hal hatır sorduk ve hasbihal ettik. Kurban Bayramı münasebeti ile önceden tespit ettiğimiz ailelere Arife Günü Kurbanlık Koçlarımızı hediye ettik. Bayramın 1.ve 2. Günü kurban etlerimizin dağıtımını yine aynı şekilde planlı bir şekilde gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı bu doğrultuda da devam ettireceğiz. İlk başta söylediğim gibi bizim Bayraklımıza sözümüz var. Çünkü Bayraklı bizim sevdamızdır" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.