Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Bayraklı elini taşın altına koydu: 'Askıda ekmek' kampanyasına destek

MHP Bayraklı elini taşın altına koydu: 'Askıda ekmek' kampanyasına destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeniden gündeme getirdiği ‘askıda ekmek’ kampanyasına MHP Bayraklı İlçe teşkilatı da katıldı. Kampanyaya ilişkin açıklama yapan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan, “MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak 5000 ekmek ile ilçemizde hayata geçirmiş bulunuyoruz ve bu kampanya  Bayraklı ilçemizde çığ gibi büyümekte ve çoğalmaktadır” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2020 - 16:10

EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeniden gündeme getirdiği ve ülke kamuoyunda büyük tartışmalara sebep olan “Askıda Ekmek Kampanyası” İzmir parti teşkilatları tarafından semt ve mahallelerde devam ettiriliyor. İlk olarak MHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın katıldığı kampanya’ya Bayraklı İlçe teşkilatı da katıldı.

Teşkilatın, 5 bin ekmek ile başlattığı kampanyaya ilçedeki fırın ve bakkallardan olumlu tepkiler gelirken kampanyanın Bayraklı’da büyük ilgi gördüğpü bildirildi. 

Bayraklı’da başlatılan ‘askıda ekmek’ kampanyasına ilişkin konuşan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan şunları söyledi;
“Kutsal inancımızın gereği ve Aziz Milletimizin geleneği  olan yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesi hiç şüphesiz Askıda Ekmek Kampanyasıdır. Bu doğrultuda Liderimiz tarafından başlatılan bu anlamlı kampanyayı bizde MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak 5000 ekmek ile ilçemizde hayata geçirmiş bulunuyoruz ve bu kampanya  Bayraklı ilçemizde çığ gibi büyümekte ve çoğalmaktadır. Kendisine yabancı olmayan bu yardımlaşma şeklini Bayraklı ilçemizdeki fırın ve bakkallar benimsemiş ve o özlemini duyduğu yardımlaşmayı canlandırmış ve kampanya hak ettiği karşılığı görmüştür. Bizler Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensupları Liderimizin her sözünü emir telakki ediyor ve sizler aracılığı ile bir kez daha buradan ifade ediyorum;
Liderimiz Sn.Dr Devlet Bahçeli Beyefendinin önderliği doğrultusunda Bayraklı ilçemizde Fırın ve Mahalle Bakkallarımızda Askıda Ekmek kampanyamız başlatılmıştır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.