Dolar 32,5126
%0.19
Euro 34,5824
%0.11
Altın 2.491,020
%0.18
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de 'meclis krizi' tatlıya bağlandı

Menemen'de 'meclis krizi' tatlıya bağlandı

Menemen Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında 2019 yılı faaliyet raporunda 4 CHP’li meclis üyesinin ret oyu vermesi CHP Menemen İlçe örgütünü harekete geçirdi. CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan, “Parti içi bir meseledir. Meclis üyeleri kendi iradesini ortaya koymuştur. Sonuçta bu sorunu kendi içimizde konuşup çözeriz ki çözdük de” dedi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da "Arkadaşlarla görüştük, konuştuk. Sorun çözüldü" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2020 - 22:29

Menemen Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında 2019 yılı faaliyet raporu, 4 CHP'li meclis üyesinin ret oyu vermesinin yankıları devam ediyor. Turan Erdoğan başkanlığında toplanan Menemen İlçe örgütü ret oyu veren meclis üyeleriyle bir araya geldi.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Meclis üyelerinin oturumda iradelerini ortaya koyduklarını kaydeden CHP’li Erdoğan, “Parti içi bir meseledir. Meclis üyeleri kendi iradesini ortaya koymuştur. Sonuçta bu sorunu kendi içimizde konuşup çözeriz ki çözdük de… Kimsenin endişesi olmasın. Cumhuriyet halk partisi büyük bir aile, bu tarz konuları da kamuoyu üzerinden, basın yoluyla değil de aile içerisinde çözülmesi gerekiyor. Sorun çözüldü, bir problem yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.