Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Stadı için düğmeye basıldı

Menderes Stadı için düğmeye basıldı

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; daha önce müjdesini verdikleri 19 Mayıs Stadı’nın yenilenmesi çalışmaları için düğmeye basıldığını söyledi. İlk yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Artcı; Menderes’in kısa süre içinde FİFA standartlarında, modern bir tesise kavuşacağını söyleyerek; “ Tepeden tırnağa yenileyerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağımız stadımız için düğmeye basıldı. Maliyeti 4 Milyon TL olan tesis, ilçemize yakışır bir standartta tasarlandı. Menderes’in en kalıcı eserlerini hayata geçiren AK Parti; yine sözünün arkasında. Yine Menderesli’lerin yanında.” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 19.11.2021 - 15:47

Başkan Artcı; 26 yıldır kullanımda olan ve çağın gerektirdiği donanımlarla yeniden ele alınması için mücadele verdikleri 19 Mayıs Stadı’nda yenileme çalışmalarının başladığı ilk gün oradaydı. Projeyi yerinde inceleyen AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ 19 Mayıs Stadı, adına ve Menderesli’lere yakışacak bir tesise dönüşecek. Tüm süreci yakından takip ettik. Ve ilk kepçe vurulurken, bu heyecanı yaşamak istedik. Son sistem aydınlatması, hibrid çim kullanılarak yenilenen sahası ve tribünleri ile her yaş grubundan hemşerimizin kullanımına sunulacak. Çocuk, genç yaşlı herkes burada spor aktivitelerini çok daha konforlu bir zeminde gerçekleştirecek. Ayrıca, ilçemizdeki tüm profesyonel ve amatör takım ve gruplar buradan faydalanabilecek. İnşallah baharda açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

İlçenin tüm elle tutulur yatırımlarının AK Parti tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çeken Başkan Artcı; 19 Mayıs Stadı’nın yenilenme çalışmalarının ardından parmakla gösterilecek bir tesise dönüşeceğini söyledi. Artcı; “ Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere;  Sayın Bakanımıza ve Milletvekillerimize; emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Menderes’e hizmet AK Parti ile geliyor

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; “Kim ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin değiştirilemeyecek gerçek şu ki; Menderes’e hizmet AK parti ile geliyor!” ifadelerini kullandığı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü; “ Bugün, stadımızı baştan yaratmak için kolları sıvadık. Yarın inşallah hastanemizi de hizmete sunacağız. Menderes’e çöpü reva görenler, hizmet yıllarını yarılayıp taş üstüne taş koymayanlar havanda su döverken; biz çalışıyoruz. Menderes girişindeki kavşak düzenlemesi, Özdere Sahil Duble yol Projesi çalışmaları devam ediyor.  Menderes’i bir bütün olarak görüyor; her kesimin sorunlarını çözmeye, ilçemize hak ettiğini vermeye çabalıyoruz. Tarımı, turizmi ve diğer üretim unsurlarıyla potansiyelini değerlendirecek yatırımlarımız sırayla hayat bulacak. AK Parti, masaların koltukların esiri olmayan bir hizmet anlayışının timsalidir. Sokaktadır, evlerdedir, işyerlerindedir. Milletin yanındadır. Menderes, bu anlayıştaki yerel hizmete yine bizimle kavuşacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.