Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partisi Torbalı’da önce açılış sonra ‘rozet töreni’

Memleket Partisi Torbalı’da önce açılış sonra ‘rozet töreni’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımıyla geçtiğimiz hafta gerçekleşen Torbalı İlçe Başkanlığı açılışının ardından bugün ilçe başkanlığında düzenlenen törenle partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri takıldı. Törene ilişkin konuşan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İnce’nin gördüğü ilginin yansımasını üye kayıtlarında gördüklerini ifade etti ve “Onların partiye katılmasıyla daha da güçlendik. Her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.03.2022 - 17:36

EGEPOSTASI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği İzmir programı kapsamında partisinin Torbalı İlçe Başkanlığı açılışını da yapmıştı.

İnce’nin de katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından partiye yaklaşık 25 kişi üye olurken bugün ilçe başkanlığında düzenlenen üye kabul töreniyle birlikte yeni üyelere parti rozetleri takıldı.

Törene İl Başkanı Cüneyt Oğuz’un yanı sıra Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törene ilişkin konuşan Başkan Oğuz, Torbalı’da gerçekleştirilen ilçe başkanlığı açılışının yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla miting havasında geçtiğini hatırlattı ve “Her geçen gün büyüyoruz. Genel başkanımız, Torbalı’da gördüğü ilgi ve alakadan çok memnun kalmıştı. Biz, bu ilginin yansımalarını görüyoruz. Vatandaşlarımız gelip kendi rızalarıyla partimize üye oluyorlar. Onların partiye katılmasıyla daha da güçlendik. Çok kısa sürede büyük işler başardık. Çok daha iyiye gideceğiz. Her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Başkan Oğuz, 24 Mart'ta Genel Başkan Muharrem İnce'nin katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleşen ilçe başkanlığı binasının açılışındaki başarılı organizasyondan dolayı ilçe başkanı ve yönetimini de kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.