Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partisi İzmir'den bayramda sandık mesaisi!

Memleket Partisi İzmir'den bayramda sandık mesaisi!

Geçtiğimiz ay İl Başkanlığı açılışı Genel Başkan Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleşen Memleket Partisi İzmir’de kongre maratonu başlıyor. 17 Temmuz Cumartesi günü kongre mesaisine başlayacak Memleket Partisi İzmir’de kongre mesaisi Kurban Bayramı’nda da devam edecek.

  • Ege Postası
  • 16.07.2021 - 15:41

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi'nde örgütlenme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bir yandan da il ve ilçelerde kongre heyecanı başlıyor.

Memlekt Partisi İzmir'de ilçe kongreleri için sandıklar kuruluyor. 17 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ilçe kongreleri 27 Temmuz Salı günü sona erecek. İlçe kongrelerinin ardından parti, ilk İzmir İl Kongresi’ni gerçekleştirecek.

Kongre sürecine ilişkin Egepostası’na konuşan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, il kongresine aksilik olmadığı takdirde Genel Başkan İnce’nin de katılacağını söyledi.

10 gün içerisinde 11 ilçenin kongrelerinin tamamlanacağını ifade eden Başkan Oğuz, “11 ilçemizde tamamen örgütlendik. Örgütlenmelerimiz devam ediyor. Kongre sürecimizi 11 ilçemizle başlattık. 11 ilçemizde başkanımız, yönetim kurullarımız var ve üyelerimiz var. Kongre sürecimiz resmi olarak başladı. 17 Temmuz itibariyle İzmir’in kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İlk gün Urla, Balçova, Menderes, Torbalı ve Bayındır ilçelerimizin kongrelerini yapacağız” dedi.

KONGRE MESAİSİ BAYRAMDA DA DEVAM EDECEK

Başkan Oğuz, kongre mesaisinin bayramda da devam edeceğini belirtti ve “Arife ve bayramın ilk gününü boş geçeceğiz. Ama bayramı ikinci gününden itibaren kongrelerimize devam edeceğiz. Bayramın 2. günü Dikili, 3. günü Seferihisar ve bayramın 4. gününde de Kiraz ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İNCE İZMİR’E GELİYOR

İlçe kongrelerinin hemen ardından il kongresini gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Oğuz, “İlçe kongrelerimizi 27 Temmuz tarihinde Menemen İlçe Kongremizle sonlandıracağız. İlçe kongrelerimizden sonra Ağustos ayının ortalarında il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Ankara il kongresi temmuz ayının sonunda yapılacak. İstanbul il kongresi 14 Ağustos tarihinde yapılıyor. Hemen akabinde İzmir İl Kongremizi yapacağız.  Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye de il kongremize katılması için davet götüreceğim. Herhangi bir aksilik olmazsa kendisi katılacak.  18 Eylül’deki büyük kurultayımıza hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız” diye konuştu.

MEVCUT BAŞKANLARLA YOLA DEVAM

İlçelerde kurucu başkanlarla yola devam edileceği mesajını veren Başkan Oğuz, kongre adaylıklarına ilişkin şunları söyledi; “Şu anda kurucu ilçe başkanlarımız muhtemelen görevlerine devam edecekler gibi görünüyor. Ama yine de net bir şey söyleyemeyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.