Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz sahaya indi

Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz sahaya indi

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, hafta sonu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de katılımıyla gerçekleştirilen İl Başkanlığı binasının resmi açılışının ardından saha çalışmalarına başladı. Oğuz, il yöneticileri ile birlikte Kemalpaşa'da Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, bölgedeki kiraz üreticilerinin sorunlarını dinledi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2021 - 20:32

EGEPOSTASI-  Geçtiğimimz hafta sonu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin de katılımıyla, İzmir İl Başkanlığı binasının resmi açılışı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Cüneyt Oğuz hem partinin il binasının açılışının yapılması hem de il yönetim kurulunu oluşturmasının ardından saha çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Oğuz ilk ziyaretini Kemalpaşa ilçesine gerçekleştirdi.

Oğuz ve yönetim kurulundan bazı isimlerle Kemalpaşa Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, bölgedeki kiraz üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Oğuz, ziyareti sosyal meday hesabından paylaştı.

Başkan Oğuz, "Bugün Kemalpaşa ilçemizde Ziraat Odası ziyareti yaptık. Bölgedeki kiraz üreticilerinin sorunlarını dinledik... Memleket Partisi İzmir İl yönetimi olarak , Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı sayın Bülent Oray'ı makamında ziyaret ederek bölgesel tarım politikaları, üreticilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirip, fikir alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.