Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partili Oğuz'dan yangın çıkışı: Siyasi çekişmeyi bir kenara bırakıp...

Memleket Partili Oğuz'dan yangın çıkışı: Siyasi çekişmeyi bir kenara bırakıp...

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, son dönemde bölgemizde meydana gelen orman yangınlarına dikkat çeken bir mesaj yayınladı. Orman yangınlarının periyodik olarak, aynı dönem ve aynı bölgelerde meydana gelmesine dikkat çeken Oğuz; ‘’Bakanlığın orman yangınlarının çıkmasını engelleyici tedbirler alırken ve özellikle yangının meydana geldiği bölgelerde, siyasi çekişmeyi bir kenara bırakıp, yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmalıdır’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2022 - 15:10

Oğuz mesajında; "Bölgemizde son günlerde ortaya çıkan orman yangınlarında mağdur olan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, bu olayların tekrarlanmaması için yahut mevcut riskleri azaltıp zararı en aza indirmek için tüm vatandaşlarımızı daha dikkatli olmaya, yöneticilerimizi de daha tedbirli olmaya ve daha çok önlem almaya çağırıyoruz." dedi.

Orman yangınlarının periyodik olarak, aynı dönem ve aynı bölgelerde meydana gelmesine dikkat çeken Oğuz; ‘’Bakanlığın orman yangınlarının çıkmasını engelleyici tedbirler alırken ve özellikle yangının meydana geldiği bölgelerde, siyasi çekişmeyi bir kenara bırakıp, yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmalıdır’’ dedi. Oğuz ayrıca bakanlığın yangınla mücadele konusunda daha büyük bütçelerle daha donanımlı yangın müdahale araç ve gereçlerine sahip olması gerektiğini vurguladı. 

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz vatandaşları da daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyararak; yangınlara sebebiyet verici davranışlardan kaçınmamız gerektiğini, yangınla ilgili herhangi bir belirti görüldüğünde hemen ilgili mercilere bildirilmesinin vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Oğuz ‘’Ormanlar milli servetimizdir. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Ormansız yurt, vatan değildir.’’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.