Dolar 32,3397
%0.18
Euro 35,1065
%-0.22
Altın 2.239,900
%-0.16
Bist-100 8,88
%1.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partili Oğuz CHP'li Kaya'ya sert çıktı

Memleket Partili Oğuz CHP'li Kaya'ya sert çıktı

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini söyleyen CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'yı isim vermeden eleştirdi. Oğuz, "Bu milletvekilinin Genel Başkanı Arap kökenli mi? Acaba bu milletvekili laikliğe inanıyor mu?" diye sordu.

  • Ege Postası
  • 18.01.2022 - 12:34

EGEPOSTASI - CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili "Genel başkanımızın bir huyu var 'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz. Sayın Tayyip Erdoğan'ın böyle bir geçmişi olsa kitaplar basar, bilboardları donatırdı" demişti.

Kaya'nın Türkiye gündemine oturan bu sözleri, İzmir siyasetinde de yankı buldu. Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Kaya'nın sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Oğuz, mesajında "Şu sıralar bir milletvekili, partisinin Genel Başkanın peygamber soyundan geldiğini iddia ediyor ve bunu gururla anlatıyor. Peki şimdi soruyorum bu milletvekilinin Genel Başkanı Arap kökenli mi? Acaba bu milletvekili laikliğe inanıyor mu?" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.