Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partili gençler ‘üniversiteliler’ için sahaya indi

Memleket Partili gençler ‘üniversiteliler’ için sahaya indi

Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz’un görevlendirmesiyle İl Sekreter Yardımcısı Burak Kurt ilk çalışmalarına üniversitelerde başladı. Kurt önderliğinde, Memleket Partili gençler, geçtiğimiz aylarda barınma sorunuyla gündeme gelen ve hayat pahalılığından en çok etkilenen sınıfla olan üniversite gençlerinin sorunlarını dinledi

  • Ege Postası
  • 29.12.2021 - 15:27

EGEPOSTASI- Ülke genelinde erken seçim gündemden düşmezken partiler de olası bir seçim için saha çalışmalarına hız verdiler.

Bu kapsamda, İzmir yapılanmasının tamamlanması için hızla çalışan Memeleket Partisi de saha çalışmalarına hız verdi. 

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz’un görevlendirmesiyle İl Sekreter Yardımcısı Burak Kurt ilk çalışmalarına üniversitelerde başladı. Kurt önderliğinde, Memleket Partili gençler, geçtiğimiz aylarda barınma sorunuyla gündeme gelen ve hayat pahalılığından en çok etkilenen sınıfla olan üniversite gençlerinin sorunlarını dinledi.

“ÇÖZÜMLERİMİZLE HAZIRIZ”

Genç Memleket Partili'lerin ilk durağı Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi oldu. Buralarda  öğrenim gören gençlerin sorunlarını dinleyip Memleket Partisi’nin çözümleri anlatıldı. 

İzmir’in üniversitelilerinin sorunlarını bildiklerinin altını çizen Burak Kurt “İlimizde yaklaşık 200 bin üniversite öğrencisi var. Kredi Yurtlar Kurumu’nun İzmir’de öğrenci kapasitesi 16 bin. İzmir’de bulunan özel yurtların da kapasitesi yaklaşık 16 bin kadar. Barınma sorununun, en can alıcı sorun olduğunun farkındayız. Fahiş emlak fiyatlarının farkındayız ve çözümlerimizle hazırız" dedi. 

Burak Kurt önümüzdeki günlerde Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi’ndeki gençlerle buluşarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.