Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kritik toplantıda neler konuşuldu: CHP İzmir 30 ilçede sahaya iniyor

Kritik toplantıda neler konuşuldu: CHP İzmir 30 ilçede sahaya iniyor

CHP İzmir haftaya kritik bir toplantıyla başladı. İl Başkanı Başkan Yücel, CHP İzmir milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantının ana gündemi ise 30 ilçede milletvekillerinin katılımıyla yapılacak saha çalışması oldu.

  • Ege Postası
  • 26.07.2021 - 13:22

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI - CHP İzmir bayram sonrasında haftaya kritik bir toplantıyla başladı. İl Başkanı Başkan Deniz Yücel, 10.30’da başlayan toplantıda CHP İzmir milletvekilleriyle il binasında bir araya geldi. Toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Mahir Polat, Murat Bakan, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu ve Bedri Serter katıldı. Toplantıda, TBMM’nin tatile girmesinin ardından il başkanlığının, CHP İzmir milletvekillerinin katılımıyla planlandığı saha çalışma programı masaya yatırıldı. Toplantıda, Kınık ve Menemen ilçe kongreleri ile erken seçiminin gündeme gelmediği öğrenildi.

“BİR DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK”

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Mahir Polat, "Yazın yapacağımız çalışmaları planladık. Bunun dışında başka bir konu görüşülmedi. Saha çalışmalarımız da yürüteceğimiz koordinasyon için gerçekleştirdiğimiz bir çalışma oldu. Uzun süredir bir arada bulunamamıştık. Bu konuda da bir durum değerlendirmesi yaptık. Henüz vekillerin nerede bulunacağı konusunda da bir çalışma yürütülmedi" diye konuştu.

“AYAK BASILMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ”

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Bayram sonrası Meclis’in de kapanmasıyla İl Başkanlığımız ve il örgütümüz tarafından 30 ilçemizde eş zamanlı bir çalışma yapacağız. Bütün milletvekillerimiz buna elinden geldiğinde katılacak. 1., 2. bölge ayrımı olmayacak. Sayın İl Başkanımız 1 ve 2. Bölgeden sorumlu il başkan yardımcılarıyla çalışmayı hızlandıracak. Büyük ihtimalle 4-5 gün ara vereceğiz ve herkes kendi bireysel bölgesinde bu süre içerisinde çalışma yapacak. Önümüzdeki haftadan itibaren İl Başkanı’nın yaptığı programa uyarak çalışmalarımızı yapacağız. Ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Özellikle bizde olmayan belediyelerin ve Bergama gibi köyü fazla olan ilçeleri öne alacağız. Kalmalı bir şekilde 2’şer günlük çalışmalar yapacağız. Oradaki köy halkının sorunlarını dinleyip bunları Genel Merkez’e rapor edeceğiz” dedi.

GENEL BAŞKAN DAVET EDİLECEK

Pandemi nedeniyle açılışı geciken yeni İl Başkanlığı Binası konusunun da gündeme geldiğini belirten Bayır, “Binamız bitmek üzere. Gayet başarılı gidiyor. Birkaç ufak rötuş yapılacak. Büyük ihtimalle Sayın Genel Başkanımızı da davet ederek açılışımızı yapacağız. Konuyla ilgili İl Başkanımız açıklama yapacaktır” ifadelerini kullandı.

“YOĞUN BİR PROGRAM BİZİ BEKLİYOR”

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise toplantıya ilişkin şunları söyledi; “Yoğun bir doğu programı yaşadık, İzmir’den biraz uzak kaldık. Partimizin resmi görevlendirmesi sonucunda doğu illerinde çalışma yaptık. Tabi Meclis’in de yoğun bir gündemi ve programı vardı. Dolayısıyla İzmir’i özledik. Hemen bayramdan sonra toplantımızı yaptık. Artık kendi bölgemizde İzmir’de ilçelerimizi, köylerimizi ve mahallelerimizi gezeceğiz. Sıkı bir plan yaptık. Bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Ağustos’un sonuna kadar İzmir’de olacağız, yoğun bir program bizi bekliyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.