Dolar 32,5121
%-0.11
Euro 34,7955
%-0.2
Altın 2.427,750
%-0.1
Bist-100 9.687,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kritik toplantı sona erdi: Neler konuşuldu?

Kritik toplantı sona erdi: Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi. Yapılan toplantının ana gündem maddesi ise Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde gerçekleştirdiği açılışlarda yaşanan “protokol krizi” olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2021 - 12:12

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Marina’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren toplantıda hem yerel konuların hem de genel siyasetin masaya yatırıldığı ifade edildi.

Ilımlı geçtiği ifade edilen toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin Başkan Soyer’e yapılan bazı çalışmalarda il başkanlığı ile büyükşehir arasında kopukluk olduğunu aktardıkları öğrenildi.

Toplantıda ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde gerçekleştirdiği açılışlarda yaşanan “protokol krizinin” de konuşulduğu belirtildi. Açılışlarda bazı il yönetim kurulu üyelerinin protokole alınmaması dikkat çekmişti.
Toplantıda Başkan Soyer’in konuya ilişkin açıklama yaptığı ve “Protokolle ilgili onu alın ya da almayın diye bir şey söylemedik. Genel Başkan’ın korumalıyla ilgili bir durum. Onlar bazen engellemelerde bulunuyorlar” dediği öğrenildi.

Başkan Soyer’in ayrıca aradaki kopukluğu gidermek adına bir protokol müdürü görevlendirdiği ve il başkanlığında da aynı görevi yapacak birini seçmelerini istediği belirtildi. 

Öte yandan; Başkan Soyer’in yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulabilmesi için her ay toplantı yapmayı önerdiği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.