Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongre öncesi kritik toplantı! Yücel, meclis üyeleriyle buluştu

Kongre öncesi kritik toplantı! Yücel, meclis üyeleriyle buluştu

8 Ağustos’ta sandık başına gidilecek CHP Menemen’de kongre öncesi kritik bir toplantı gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen'deki meclis üyelerinin görüşlerini almak üzere bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2021 - 10:07

EGEPOSTASI- CHP Memenen’de Turan Erdoğan’ın görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığına, Ömer Güney başkanlığında geçici yönetim atanmıştı. 

CHP Genel Merkezin pandemi nedeniyle ertelenen kongrelerin yapılması kararının ardından il yönetimi ilçede 8 Ağustos Pazar günü sandık kurulmasına karar verdi.

Şu ana kadar mevcut İlçe Başkanı Ömer Güney’in aday olacağını açıkladığı Menemen İlçe Kongresi’nin 3 adaylı geçmesi bekleniyor. Güney dışında, Erdoğan Çınar ve Metin Yaşatürk aday olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan kongre öncesi İl Başkanı Deniz Yücel beraberinde il başkan yardımcıları Çetin Özdemir, Köksal Yıldırım ve Şener Akdemir ile ilçeye giderek meclis üyeleriyle toplantı yapma kararı aldı.

Sabah saatlerinde Menemen’e giden Yücel, İlçe Başkanı Ömer Güney’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yücel, kongre öncesi ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin görüşlerini aldı.

Yücel'in toplantıda "Her aday birbirinden kıymetli. Burada partimize yakışır bir kongre gerçekleştirelim." dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.