Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,280
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta 6'lı masa zirvesi

Konak'ta 6'lı masa zirvesi

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından’ın daveti üzerine 6 Masa’nın Konak ilçe başkanları bir araya geldi. Toplantının ev sahibi Küçükoğullarından birliktelik vurgusu yaparak, “İktidara birlikte yürüyoruz. Bu masada aydınlık günlerin umudu var. Biz buna çok inanıyoruz, biz hazırız” dedi. 

  • Ege Postası
  • 06.09.2022 - 18:08

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, muhalefetin altı partisini bir masa etrafında toplayarak 6’lı Masa’nın Konak ilçe başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.  Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya Küçükoğullarından’ın daveti üzerine İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, DEVA Partisi Konak İlçe Başkanı Ali Rıza Uygur, Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanı Önder Oktay ve Demokrat Parti Konak İlçe Başkanı Ziya Bedir katıldı. 2023 seçimlerine yönelik yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda birliktelik ve dayanışma vurgusu yapıldı. 

Aydınlık günlere doğru

Toplantının ev sahibi CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, bir arada olmaktan, ülkeyi karanlığa sürükleyen iktidara inat aydınlık günleri hep birlikte oluşturmak için aynı masa etrafında, uyum içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Altılı Masa’nın Konak ilçe başkanlarına teşekkürlerini ileten Küçükoğullarından şunları söyledi; “İzmir’in kalbi Konak’ta çok güzel bir uyum yakaladık. Birlikte çalışma kültürü, birbirini dinleyerek, anlayarak hareket edebilme ve birbirini destekleme gibi siyasetimizde unutturulmaya çalışılan ama Sayın Genel Başkanlarımızın bir araya gelerek tüm ülkemize yeniden hatırlattığı değerleri, Konak’ta da hep birlikte uyguluyor, yaşatıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. İktidara birlikte yürüyoruz. Bu masada aydınlık günlerin umudu var. Biz buna çok inanıyoruz, biz hazırız!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.