Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu listesine yazacak' iddiasına açıklama

Kocaoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu listesine yazacak' iddiasına açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun PM anahtar listesine İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu alacağı iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Kocaoğlu, "Benim böyle bir talebim söz konusu olamaz” dedi. 'CHP lideri sizi listesine yazarsa tavrınız ne olur'' sorusuna da “Kasaptaki ete soğan doğranmaz. Benim bir talebim yok” yanıtı verdi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2020 - 16:20

CHP’de 25-26 Temmuz’da yapılacak kurultay öncesi kulisler haretketli. Kurultayın ilk günü genel başkan seçimi ikinci günü ise PM ve YDK üyeleri seçilecek. Kulislerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesi  İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

KOCAOĞLU KONUŞTU

Kocaoğlu, iddiayla ilgili konuşurken, “kesinlikte talebim yok" diye vurguladı

Kocaoğlu şunları söyledi;

“Kesinlikte talebim yok. Kimseyle görüşmedim. Benim böyle bir talepte bulanmam söz konusu değil. Bende böyle bir bilgi de yok.  Siyasete devam etmek isteydim aday olurdum. Genel başkan gösterirdi, göstermezdi o ayrı bir konu. Seçilme noktasında siyaseti bıraktım. Ama CHP’liyim. Ölene kadar partime hizmet edeceğim. Hem İzmir hem partim üç dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olma onurunu bana verdi. Hem İzmir hem partim için elimden gelen desteği vereceğim.”

'PM listesine yazılırsanız tavrınız ne olur'' sorusuna eski Başkan Kocaoğlu, “Kasaptaki ete soğan doğranmaz. Benim bir talebim yok” yanıtı verdi. (Halil İbrahim Güler/Gündeme Bakış)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.