Dolar 32,5870
%0.23
Euro 34,8164
%0.44
Altın 2.421,470
%-0.47
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya’dan Yücel’e: Ben mi laf ebesiyim, sen mi körebesin?

Kaya’dan Yücel’e: Ben mi laf ebesiyim, sen mi körebesin?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik eleştirilerine tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e yanıt verdi. Kaya, “Ben mi laf ebesiyim,o mu körebe?” diyerek, evinin önündeki bozuk yolun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 17:16

EGEPOSTASI – İzmir’de CHP ve AK Parti arasındaki ‘bozuk yol’ tartışması karşılıklı atışmalarla devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir’in yollarını yenilediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e “İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!” sözleriyle tepki göstermişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise Kaya’ya “Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim” yanıtını vermişti.

KAYA: İLK FOTO BENDEN!

Yücel’in bu sözleri üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj daha yayınlayan Kaya, evinin önündeki yolu göstererek “CHP'li Soyer, ‘3,7 Milyar TL harcayıp yolları yeniledik’ deyince, ‘İzmirliler'in aklıyla alay etme, yollar aydaki kraterler gibi, her yer çukur’ dedik. Deniz Yücel bana, laf ebeliği yapma demiş. Ben mi laf ebesiyim,o mu KÖREBE? İlk foto benden, evimin önü! Sizde durum nasıl?” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.