Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kartvizitli kırtasiye yardımına tepkiler sürüyor! 'Etik değil, hiç hoş olmamış'

Kartvizitli kırtasiye yardımına tepkiler sürüyor! 'Etik değil, hiç hoş olmamış'

CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere başlattığı yardım kampanyasına 500 paket kırtasiye malzemesiyle destek veren partili iki iş adamının isimlerinin paketlerin üzerine kartvizit şeklinde yazılmasına tepkiler sürüyor.

  • Ege Postası
  • 13.09.2020 - 17:22

EGEPOSTASI-  CHP Karabağlar İlçe Örgütü, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya partili iki iş adamı Kadir Sinan ve Ayhan Kindik de 500 paket kırtasiye malzemesiyle destekte bulundu. 

Ancak hediye şeklinde paketlenen kırtasiye malzemelerinin üzerine destekte bulunan iş adamlarının isminin yazılması tepki çekmişti.

HEDİYE PAKETLERİNE KARTVİZİT YAPIŞTIRILDI!

Hediye paketlerinin üzerine "Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Örgütünce dağıtılan bu kırtasiye paketi ihtiyaç sahibine iletilmek üzere iş adamlarımız Sn. Kadin Sinan ve Sn. Ayhan Kindik tarafından hazırlanmıştır" kartviziti yapıştırıldı.  

Hediye paketinde isimleri gören vatandaşlar ve özellikle partililer tepki göstermeye devam ediyor.

HİÇ HOŞ OLMAMIŞTIR

Son olarak sosyal medyadan yardım şeklini eleştiren CHP Karabağlar üyesi İbrahim Özüpek, “Hiç hoş olmamıştır” yorumunda bulundu.

Özüpek açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Halk Partisi adını taşıyan partimizin içerisindeki Halkçılık ilkesine asla yakışmayan ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların bir seçim reklamı çalışması gibi kartvizit bastırılması ve iş adamlarının reklamının yapılması asla etik olmayan sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi felsefesine tamamen aykırı bir davranış olmuştur. Paketin üzerindeki yazı, “ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere” ibaresi hiç hoş olmamıştır. Yardımı alan ailelerin, yazıyı onların psikolojilerinde ve bilinçaltlarında ihtiyaç sahibi olduklarını hatırlatacak. Sevinmeleri gerekirken, ihtiyaç kelimesinin altında ezileceklerdir. Kişisel görüşüm kolilerin üzerinde partimizin ismi ve logosuyla beraber güzel ve mutlu günlerde kullanmak dileğiyle temennisi daha hoş olurdu."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.