Dolar 32,5172
%0.2
Euro 34,6043
%0.17
Altın 2.489,230
%0.24
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da ’İmar’ krizinde mutlu son

Karşıyaka’da ’İmar’ krizinde mutlu son

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımı ile Karşıyaka'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında gerçekleştirilen eylem sonrası yaşanan kriz bir kez daha gündeme gelmişti. Bu gelişmelerin adından Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan hamle geldi. Başkan Tugay vatandaşların itirazı ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşerek sorunun çözülmesini talep ettiği bunun üzerine Başkan Soyer’in “tamam” dediği ve gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2021 - 23:55

EGEPOSTASI- Karşıyaka’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamını, İnönü ve Örnekköy mahallelerinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 137 hektarlık bölgede beklenen 1/1000 ölçekli imar planları burada yaşayan vatandaşlar tarafından zaman zaman itiraz edilmişti. Bu sorunu giderilmesi için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan flaş bir hamle geldi. Başkan Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşerek sorunun çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını talep etmesi üzerine Başkan Soyer’in çözüm için talimat verdiği öğrenildi.

YARIN BELEDİYE YETKİLİLERİ BİR ARAYA GELİYOR

Başkan Soyer’in talimatının ardından Karşıyaka Belediyesi'nin teknik ekipleri ve ilgilileri ile Büyükşehir Belediyesi'nin teknik ekipleri bir araya gelecek. Ortak bir karar alınması için çalışmalar yapılacağı daha önce alınan kararın revize edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.