Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karkamış saldırısında CHP İzmir Milletvekili Polat'ın yeğeninin oğlu hayatını kaybetti

Karkamış saldırısında CHP İzmir Milletvekili Polat'ın yeğeninin oğlu hayatını kaybetti

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı. Hain saldırıda hayatını kaybeden 2 kişiden 1'inin CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın yeğeninin 5 yaşındaki oğlu Hasan Karataş olduğu duyuruldu.Polat sosyal medya hesabından, ‘’Gaziantep'in Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırısında yeğenimiz Hasan Karataş hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun" ifadelerini kullandı. Öte yandan ANKA Haber Ajansı'na konuşan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bir grup CHP milletvekili ile Karkamış’a hareket ettiklerini aktardı. Polat, “Yüreğimiz yanıyor. Sınırlarınızı koruyamazsanız, ateş gelir 5 yaşındaki çocuğu da vurur. Karnında çocuğuyla hamile kadını da vurur. Kadın öğretmenimizi de vurur” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2022 - 15:14

EGEPOSTASI-  Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

 Roketli saldırıda hayatını kaybeden 2 kişiden 1'inin CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeninin oğlu, 5 yaşındaki Hasan Karataş olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi (YDK) ve İzmir Milletvekili Mahir Polat acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

CHP'li vekil Mahir Polat, "Yüreğimiz yanıyor. Gaziantep'in Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırısında yeğenimiz Hasan Karataş hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun" ifadelerini kullandı.

MAHİR POLAT: “YÜREĞİMİZ YANIYOR”

Öte yandan ANKA Haber Ajansı'na konuşan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, şu an bir grup CHP milletvekili ile birlikte saldırının yaşandığı Karkamış'a doğru yola çıktıklarını aktardı.

Yeğeninin oğlu Hasan ile en son geçen haftalarda Karkamış'ta bir kan davasıyla ilgili düzenlenen barış yemeğinde görüştüğünü aktaran Polat, “Şu an çok üzgünüm. Yüreğimiz yanıyor. Geçtiğimiz haftalarda Karkamış'taki bir barış yemeğinde görmüştüm Hasan'ı. Ama maalesef, sınır namustur diyoruz, sınırlarınızı koruyamazsanız, ateş gelir 5 yaşındaki çocuğu da vurur. Karnında çocuğuyla hamile kadını da vurur. Kadın öğretmenimizi de vurur” dedi.

Aslen Gaziantep'li olan Polat, CHP'li milletvekilleri ile ilgili saldırının yaşandığı Karkamış'ta incelemelerde bulunacaklarını ve rapor hazırlayacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.