Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karanfil'den Girbiyanoğlu'na: Yol edebiyatını bırak!

Karanfil'den Girbiyanoğlu'na: Yol edebiyatını bırak!

CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, altyapı çalışmaları üzerinden Efes Selçuk Belediyesi’ni eleştiren AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’na yanıt verdi. Karanfil, “Selim Girbiyanoğlu, yine kişisel reklamı için kentin gündemini meşgul etmeye çalışıyor. Efes Selçuk halkına defalarca müjdelediğiniz ve siyasetinize malzeme ettiğiniz devlet hastanesinin ihalesi iptal edilmişken, gündemi kişisel çıkarlarınızla meşgul etmek yerine bu konuya yanıt vermenizi öneririz” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.05.2022 - 16:27

EGEPOSTASI – AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ilçede bazı mahallelerde yolların bozuk olduğuna dikkat çekerek Efes Selçuk Belediyesi’ni eleştirmişti. Girbiyanoğlu, “Selçuk’ta yapılı yol görürseniz bilin ki, Bakanlığımız katkılarıyla, İller Bankası’ndan verilen krediyle yapılmıştır. Sayın Belediye Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le kavgalı. Bunun bedelini Selçuklu sürücüler Off-Road yarışçısı olarak ödüyor. Sayın Başkan yaz kış Pamucak’ta bir sitede yaşıyor. Karayollarının yapmış olduğu güzel yollardan belediye binasına oradan da direk eve istikamet ettiğinden dolayı şehir içinde yaşayan vatandaşların çektiği dertten habersiz” ifadelerini kullanmıştı.

KARANFİL’DEN JET YANIT

Girbiyanoğlu’nun bu sözlerine CHP’den yanıt gecikmedi. CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, yaptığı yazılı açıklamayla Girbiyanoğlu’na tepki gösterirken, şu ifadeleri kullandı:

"20 yıldır Türkiye’yi yöneten AK Parti’nin Selçuk İlçe Başkanı olarak da tanıdığımız Selim Girbiyanoğlu, yine kişisel reklamı için kentin gündemini meşgul etmeye çalışıyor.

Efes Selçuk’un dört bir yanında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Efes Selçuk Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını tüm kent biliyorken; Girbiyanoğlu sahneye çıkıyor, yolunu unuttuğu Efes Selçuk Belediye Meclisi’nin tüm üyelerinin yakından takip ettiği ve katkı sunduğu çalışmaları gözardı ediyor, şahsi kariyeri için gündemde kalmaya çalışıyor.

O halde kendisine halkımızın çözüm beklediği sorunlardan ve cevap beklediği sorulardan sadece bir tanesini yöneltiyoruz:

20 yıldır yönettiğiniz devletin kasasının boşalması sebebiyle iptal edilen hastane ihaleleri ne olacak?

Efes Selçuk halkına defalarca müjdelediğiniz ve siyasetinize malzeme ettiğiniz devlet hastanesinin ihalesi iptal edilmişken, gündemi kişisel çıkarlarınızla meşgul etmek yerine bu konuya yanıt vermenizi öneririz.

Zira Efes Selçuk Belediyesi, yıllardır ihmal edilen yolları ülkedeki ekonomik krize ve tüm zorluklara rağmen yapıyor, bozulan oldukça da tadil ediyor.

Ama halkımız ve insanüstü bir çabayla çalışan sağlık emekçilerimiz yeni hastaneyi hak ediyor ve bekliyor. Efes Selçuk’un gündeminde hastane var, dahası ekonomik kriz var, enflasyon var, turizmin sorunları var…

Sayın Girbiyanoğlu eğer söylemleriyle gündeme gelmek istiyorsa buyursun bu sorulara ve sorunlara cevap versin."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.