Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karakurt, AK Parti'nin oylarıyla seçilmiş!

Karakurt, AK Parti'nin oylarıyla seçilmiş!

Menemen Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Encümen üyesi seçimlerinde CHP Grubunun önermemesine karşın Deniz Karakurt’un AK Parti tarafından aday gösterildiği ve 20 oy alarak seçildiği ortaya çıktı. Komisyon seçimlerinde de AK Parti Grubunun CHP Grubunun aday göstermediği isimleri aday göstererek onların seçilmesini sağladığı belirlendi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2020 - 13:02

EGEPOSTASI- Menemen’de Başkan vekilliği seçimi tamamlandı ama tartışmalar bitmedi. Menemen Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısında ilginç olayların yaşandığı ortaya çıktı. Pandemi nedeniyle Nisan ayında yapılması gereken Encümen ve Komisyon seçimleri Temmuz ayında gerçekleşmişti. 

İLGİNÇ İTTİFAKLAR

CHP Grubu Encümen üyeliği için Mehmet Karabiniş, Erdal Kanmış v Koray Atasoy’u aday olarak gösterdi. AK Parti ise burada ilginç bir taktik izledi. AK Parti Grubu Mehmet Karabiniş, Koray Atasoy ve Deniz Karakurt’u aday olarak gösterdi. Seçimin sonucunda Atasoy 31, Karabiniş 30, Karakurt ise 20 oy alarak seçildi.

KOMİSYON SEÇİMLERİNDE DE AYNISI OLMUŞ

Temmuz ayı meclis toplantısında CHP Grubu kendi adaylarını gösterirken AK Parti’nin burada da ilginç bir taktik izlediği ortaya çıktı. AK Parti, CHP Grubunun çıkardığı bazı adayları çizerek yerlerine yine CHP’den farklı isimleri aday gösterdiği ve onların kazanmasını sağladığı ortaya çıktı. Örneğin; CHP Grubu Plan ve Bütçe Komisyonu'na İhsan Perçin, Ali Yılmaz ve Çağlar Gülez’i önerdi ancak bu komisyona CHP’nin aday göstermemesine karşın Gürkan Develi seçilirken aday gösterilen Perçin seçilemedi. Burada İYİ Partili meclis üyeleri de AK Parti’nin aday gösterdiği CHP’lilere oy verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.