Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'daki üniversite alanı ile ilgili AK Partili Kaya ve CHP'li vekiller arasında polemik

Karabağlar'daki üniversite alanı ile ilgili AK Partili Kaya ve CHP'li vekiller arasında polemik

Karabağlar'da yapılması planlanan üniversite alanı ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişikliği AK Partili ve CHP'liler arasında süren tartışmaları yeniden alevlendirdi. Karabağlar Belediye Başkanı CHP'Li Muhittin Selvitopu’dan plana yine itiraz edeceklerini ifade ederken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "CHP'li istemezükçü Sn. Selvitopu hiç şaşırtmıyor. İstediğin kadar itiraz et, o kampüs Karabağlar'a YA-PI-LA-CAK!" dedi. AK Partili Kaya'ya yanıt CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan geldi. CHP'li Polat, "Anladığınız dilden bağıra bağıra söylüyoruz; Üniversite alanında rantı İS-TE-ME-ZÜK! Alanın tamamına üniversite YA-PI-LA-CAK!" diye cevap verdi. Kaya'ya CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da yanıt verdi. Kılıç, "80 hektarın tamamı üniversite alanı O-LA-CAK!" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.02.2021 - 18:16

EGEPOSTASI- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeniden planlanan Uzundere’deki 80 hektarlık üniversite alanı ile ilgili olarak yeniden itiraz edeceklerini belirtirken, yeni planın daha önce mahkeme tarafından veto edilen plandan pek bir farkının olmadığını ifade etmişti.

AK PARTİLİ KAYA: O KAMPÜS KARABAĞLAR'A YA-PI-LA-CAK!

Selvitopu'nun açıklamasına sosyal medyadan yanıt veren AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "CHP'li istemezükçü Sn. Selvitopu hiç şaşırtmıyor. İstediğin kadar itiraz et, engellemek için elinden geleni ardına koyma yine de başaramayacaksın. Karabağlar'ımızın üniversite kenti olmasının, geleceğe umutla bakmasının önüne geçemeyeceksin.O kampüs Karabağlar'a YA-PI-LA-CAK!" dedi.

CHP'Lİ POLAT: RANTI  İS-TE-ME-ZÜK!

Kaya'nın paylaşımına CHP cephesinden yanıt gecikmedi.  CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Kaya'nın paylaşımını alıntılayıp, "Anladığınız dilden bağıra bağıra söylüyoruz; Üniversite alanında rantı İS-TE-ME-ZÜK! Alanın tamamına üniversite YA-PI-LA-CAK! @MAtillaKaya" paylaşımını yaptı.

AK Partili Kaya'ya CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da yanıt verdi. Kılıç, "İzmir’e suyu kendilerinin getirdiğini zanneden, 40 yıllık fabrikaları tekrar tekrar açan zihniyet Karabağlar’da algı peşinde. İzmir’i rant hırsınızla kirletemezsiniz. Eski planı yeni diye de kimseye yutturamazsınız. 80 hektarın tamamı üniversite alanı O-LA-CAK!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.