Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’i Erdoğan aşkı sardı

İzmir’i Erdoğan aşkı sardı

New York'taki Times Meydanı'ndaki reklam panolarına yansıtılan 'Stop Erdoğan' ilanına AK Parti İzmir İl Başkanlığı da yanıt verdi. İl Başkanlığı tarafından kentteki 30 ilçeye ‘Love Erdoğan’ afişi asıldı. Özellikle Bayrkalı'da bulunan il binasına ve yine Bayraklı'daki bir iş merkezine asılan dev "Love Erdoğan” yazısı dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 10.03.2021 - 10:31

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde ABD’de dünyanın en ünlü meydanlarından biri olan New York’taki Times Meydanı’ndaki reklam panolarına “Stop Erdoğan” yazılmıştı.

ABD’deki bu reklamlara Türkiye’den tepkiler ise gecikmemişti. İlk olarak  Elazığ'da bir reklam panosuna “Love Erdoğan” yazılı görsel konulmuştu.

Elazığ’ın ardından birçok ilde meydanlardaki reklam panolarına “Love Erdoğan” yazılı görseller konulmaya başlanmıştı.

İzmir’de ise dün, Menemen ilçesi garaj bölgesindeki meydanda yer alan dev üçgen panoya 'Love Erdoğan' yazılı destek görseli asılmıştı.

Menemen’in ardından bugün İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından kentin 30 ilçesinde 'Love Erdoğan' yazılı afişler astı.

İzmir’in en işlek caddelerinden biri olan Bayraklı Altınyol’daki Konvoy İş Merkezi'ne ve yine Bayraklı'da bulunan il başkanlığı binasına da dev “Love Erdoğan” yazılı görsel asıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.