Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’den Kılıçdaroğlu’na ziyaretçi akını

İzmir’den Kılıçdaroğlu’na ziyaretçi akını

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Buca ve Gaziemir İlçe Örgütleri, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 16.03.2022 - 10:58

EGEPOSTASI – CHP Genel Merkezi, İzmir’den ziyaretçi akınına uğradı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve yönetimi ile Buca Belediye Meclis Üyeleri, Ankara’ya giderek partilerinin haftalık grup toplantısına katıldı.

Buca heyeti, toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na tespih hediye eden Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından “Türkiye’de herkese umut olan ve aydınlık bir yol açan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Genel Başkanımıza, İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte Bucamızın selamını ve sevgisini getirdik” mesajını paylaştı.

Başkan Kılıç ayrıca CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’la da bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıç, “Başkent ziyaretimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun'u ziyaret ettik. Türkiye’yi hak ettiği güzel günlere taşıyacak güçlü kadroların çıkması yerel yönetimlerdeki başarılarla mümkün. Seyit Başkanımız da tam da bu düşüncenin karşılığı... Misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖZKAN: KILIÇDAROĞLU'NUN GAZİEMİR'E MÜJDESİ VAR

Grup Toplantısı’na katılıp, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edenler arasında Gaziemir İlçe Örgütü de vardı. CHP lideri, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve ilçe yöneticilerini makamında ağırladı. Özkan, görüşmenin ardından yayınladığı sosyal medya paylaşımında “Grup toplantımızın arkasından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu meclisteki makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımızın Gaziemir'e müjdesi var; Geliyor Gelmekte Olan!” notunu geçti.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Aygül Eryılmaz da partisinin grup toplantısına katılan bir başka isim oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.