Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İl Başkanı Ösen, Divan Kurulu’na seçildi

İzmir İl Başkanı Ösen, Divan Kurulu’na seçildi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 1. Olağan Büyük Kongresi’ne İzmir Teşkilatı da tam kadro katılarak, ilk kongre heyecanını yaşadı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yaptığı konuşma ile dikkat çektiği Kongre’de DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen’de Divan Kurulu Üyesi olarak seçildi. 9 Mart 2020 tarihinde kurulan ve kısa zamanda Türk milletinin umudu haline gelen, Kongre’de “Türkiye’nin umudu Ali Babacan” sloganları ile karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “Bütün dertlerin, bu ülkenin devası olmak bizim boynumuzun borcudur artık” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2020 - 09:14

Ankara’da yapılan Büyük Kongre’ye İzmir teşkilatı olarak katıldıklarını ve o büyük coşkuyu yaşadıklarını dile getiren DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Genel Başkan Ali Babacan’ın da Kongre’de tarihi bir konuşma yaptığını söyledi. Türkiye’de yaşananları ve vatandaşların sorunlarına değinen Ali Babacan’ın, bütün sorunların çözümünün DEVA Partisi’nde olduğunu vurguladığını anlatan Ösen, “Büyük Kongremizi de başarı ile geride bıraktık. Pandemi döneminde olmamıza rağmen vatandaşlarımızın ilgisi ile büyümeye devam ediyoruz. Büyük Kongre ile seçimlere de hazır hale geldik. Bundan sonra yapılacak ilk seçimde DEVA Partisi olarak vatandaşlarımızın da destekleri ile Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kongre’de üyelerin oyları ile Divan Kurulu Üyesi olarak seçildiğini de belirten Ösen, bundan sonraki süreçte sorumlulukların daha da arttığını, artık gece gündüz demeden DEVA’yı büyüterek, vatandaşların sorunlarının çözümü için İktidarı hedeflediklerini söyledi. Kadro hareketi olduklarını, ekip çalışmasına önem vererek büyük bir heyecan içinde  çalıştıklarının altını çizen Ösen, “Bu heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz. Tek mottomuz vatandaşlarımıza hizmet olacak. Basının ve sivil toplum kuruluşlarının sesinin gür çıktığı, vatandaşın huzur içinde iş ve aş bulabildiği, dünyada saygın, ekonomisi güçlü, liyakata dayalı refah ülkesi hedefine hep birlikte ulaşacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.