Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9964
%0.48
Altın 2.425,810
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de CHP-DEVA zirvesi

İzmir'de CHP-DEVA zirvesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, CHP İzmir il binasında bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki partinin İzmir il yöneticilerinin de eşlik ettiği görüşmede Ösen, Yücel'i 20 Mart Pazar günü yapılacak DEVA Partisi İzmir İl Kongresi'ne davet etti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2022 - 15:46

EGEPOSTASI - CHP ve DEVA Partisi'nin İzmir il yönetimleri bugün bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve yönetimini Alsancak'taki CHP İzmir İl Başkanlığı binasında ağırladı. Görüşme Yücel'in makamında gerçekleşti.

Yücel, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından "DEVA Partisi İl başkanı Sn. Seda Kaya ve yönetim kurulu üyeleri İl başkanlığımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eder 20.03.2022 tarihinde gerçekleştirecekleri İl kongrelerinde kendilerine başarılar dilerim" açıklamasını yaptı.

ÖSEN'DEN YÜCEL'E KONGRE DAVETİ

Ösen de sosyal medya paylaşımında "Bugün, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı’na ziyarette bulunduk. 20 Mart’ta gerçekleştireceğimiz İzmir İl Kongresi’ne katılımları için davetiyemizi takdim ettim. Misafirperverliği için Av. Deniz Yücel’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.