Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir, bu hafta 3 bakan ağırlayacak

İzmir, bu hafta 3 bakan ağırlayacak

İzmir, hafta boyunca sürecek programlarla üç bakanı ağırlamaya hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yoğun programlarla İzmir’e gelirken; Genel Merkez’in düzenlediği ‘2023’e doğru Şehir Buluşmaları’nın 4.’sü de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Cuma güne gerçekleştirilecek. İl Yürütme Kurulu Toplantısı’nın da gündemini oluşturan bakan ziyaretlerine ilişkin konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “İzmir, bir ‘hizmet ve icraat’ haftası yaşayacak. Bakanlarımız, şehrimizi pek çok noktada kucaklayacak. Açılış ve temel atmalarımızın yanı sıra; MKYK Üyelerimiz, 40 milletvekilimizin de katılacağı Şehir Buluşması da gerçekleşecek. İzmir, hizmet ve icraat haftasına hazır olsun. Hükümetimiz temsilcileri bugüne kadar İzmir’e hiç eli boş gelmedi. Yine gelmiyor…” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2022 - 17:40

Yürütme Kurulu’nda bakanların İzmir programına ilişkin bilgi veren Başkan Sürekli, şöyle konuştu; ‘’AK Parti İzmir olarak bu hafta kendi olağan programlarımızı gerçekleştirirken değerli bakanlarımızı ve genel merkez temsilcilerimizi de ağırlayacağız. Yoğun bir programla yarın sabah İzmir’e gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın ilk durağı, rüzgar enerjisi sektörünün temsilcileri ile yapacağı toplantı olacak. Sayın Bakanımız; Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde 14 fabrika ve İZKA Projeleri açılışı ile 7 fabrikanın temelini atacak.  Bornova 3. Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnafları ile Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerle buluşmasının ardından; İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği ‘İlk Oyum’ başlıklı organizasyonda gençlerimiz ile bir araya gelecek. Çarşamba ve Perşembe günleri de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Bilgin şehrimizde olacak.”

İzmir’in hükümet nezdindeki yerinin özel olduğuna vurgu yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bakanlarımız, İzmir’e hiçbir zaman elleri boş gelmedi. Halkımızla, ticaret dünyamızla ya müjdelerle ya da icraatlarla bir araya geldiler. Şimdi de dolu dolu programlarıyla İzmir’e moral olacak proje ve açılımlarla bizimle olacaklar. Kim ne derse desin; İzmir 21 yıldır göz bebeğimizdir. Çünkü, başta ciddiye alınmak olmak üzere; her türlü ilgi, hizmet ve yatırımı hak etmektedir.” diye konuştu.

30 ilçede ‘dev kadro’ ile ‘dev buluşma’

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yürütülen ‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları’nın 4 Kasım Cuma Günü İzmir’de yapılacağını duyuran İl Başkanı Kerem Ali Sürekli şunları söyledi; “Turizm ve Kültür Bakanımız Sayın Mehmet Nursi Ersoy, MKYK Üyelerimiz, 40 milletvekilimiz İzmir’i topyekûn kucaklayacak.  30 ilçemize dağılarak vatandaşlarımızla buluşacak; esnaf, STK, Muhtar ve üye ziyaretleri gerçekleştireceğiz.  Onları dinleyecek, tüm alanlara ilişkin görüş ve taleplerini dinleyeceğiz. 21 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Genel Başkan Yardımcılarımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımızla her zaman milletimizin yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ geçmiş ve geleceği buluşturacak önemli bir açılım olarak bize önce milletin iradesini güçlendirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Halkımızla hizmet odaklı; ayrımsız, şartsız, katılımcı bir anlayışla bir araya gelmeyi sürdürecek; hedeflerimize tek tek ulaşacağız. Cuma günü de sokak sokak dolaşacak o dev kadro ile gerçekleşecek dev buluşma; karıncanın gücünü göremeyenlere de yol gösterecek. AK Parti Milletten korkmaz, milletle birlikte yürür.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.