Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Tanrıverdi'den acı haber

İYİ Partili Tanrıverdi'den acı haber

İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi 55 gündür sürdürdüğü koronavirüsle mücadelesini kaybetti.

  • Ege Postası
  • 17.05.2020 - 12:01

Kamuoyunun iyi haberlerini beklediği İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi'den kötü haber geldi. Tanverdi koronavirüse karşı sürdürdüğü 55 günlük yaşam savaşını kaybetti.

67 yaşındaki Tanrıverdi 23 Mart'ta yüksek ateş sebebiyle hastanede tedavi altına alınırken, burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Tanrıverdi geçtiğimiz günlerde virüsün vücudunda yarattığı tahribat sebebiyle entübe olmuştu. Tanrıverdi bu sabah yaşamını yitirdi.

Tanrıverdi'nin vefat haberi üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Sekreterimiz Dündar Tanrıverdi'yi koronavirüs sebebiyle kaybettik. Değerli dava arkadaşıma Yüce Allah'tan rahmet; ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." mesajını paylaştı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de "İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Sayın Dündar Tanrıverdi'nin koronavirüs kaynaklı vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve İyi Parti ailesine baş sağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun." mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.