Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Çıray’dan partisine sert mesajlar: Haklılığım ortaya çıkıyor

İYİ Partili Çıray’dan partisine sert mesajlar: Haklılığım ortaya çıkıyor

İYİ Parti’de sıkça eleştiri oklarının hedefi olan ve dün partisinin İzmir’de gerçekleştirdiği 3. kuruluş yılı kutlamalarına katılmayan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajı üzerinden partisini eleştirdi. Makas değişikliği söylemlerine gönderme yapan Çıray, “Haklılığım ortaya çıkıyor, çıkacak” dedi. Çıray paylaşımını bir süre sonra sildi.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 11:45

EGEPOSTASI- İYİ Parti’de hem Genel Merkez’in hem de İzmir’in tartışmalı isimlerinden olan ve partiden kopuk davranmasıyla sık sık eleştirilen İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dün İYİ Parti’nin 3. yıl kutlamalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajı üzerinden partisini eleştirdi.

Bir süre önce İYİ Parti ve Cumhur İttifakı’nın birlikte hareket edebileceği mesajını veren Çıray, “İYİ Parti açıktan Cumhur İttifakı’na katılamaz. Çünkü seçmenin yüzde 90’ı o zaman partiyi terk eder. İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’yla birlikte hareket edebilmesi için seçim öncesi anayasa değişikliği bahanesiyle bir araya gelmeleri gerekir. Ben de zaten böyle bir çalışma olduğunu bildiğim için aynı zamanda buna karşı çıkıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Çıray ifadelerinin ardından İyi Parti 2. Olağan Kurultayı’nda yaşanan “Kara Liste” polemikleriyle birlikte İYİ Parti’ye bir makas değişikliği yaşatılmaya çalışıldığını söylemişti

Dün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla gerçekleştirilen İYİ Parti 3. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmayan Çıray, kutlamalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajı işaret ederek makas ayrılığı konusunda haklılığının ortaya çıktığını söyledi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çıray, “Her satırı üzerinde adeta birlikte çalışılmış. Zaman çok hızlı işliyor. Ve haklılığım ortaya çıkıyor, çıkacak. Son kurultayda makas değişikliği yapıldı” ifadelerini kullandı. 

Çıray, bir süre sonra paylaşımını kaldırdı. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.