Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den istifa eden o meclis üyesi DEVA'ya geçti

İYİ Parti'den istifa eden o meclis üyesi DEVA'ya geçti

Geçtiğimiz Mart ayında İYİ Parti'den istifa eden İzmir Büyükşehir ile Bergama Belediyelerinin meclis üyesi Nezih Özuyar, DEVA Partisi saflarına katıldı. Özuyar, "Şahsıma gösterilen teveccühe, İlçe Başkanı Sayın Melih Sağlambaşoğlu'na, İl Başkanı Sayın Seda Kaya Ösen hanımefendiye teşekkür ederim. Var olan tecrübe ve gayretimizi hem Bergama Belediye Meclisinde hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisinde var gücümle çalışarak şehrimizin sorunlarının bugüne kadar olduğu gibi takipçisi olacağım" açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 13.11.2021 - 11:31

EGEPOSTASI -  Geçtiğimiz Mart ayında İYİ Parti'den istifa eden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi Meclis Üyesi Nezih Özuyar'ın yeni adresi belli oldu. 

Özuyar DEVA Partisi'ne katıldı. 

Özuyar'a parti rozeti İl Başkanı Seda Kaya Ösen tarafından DEVA Partisi Bergama İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özuyar şu ifadeleri kullandı:

"Bugün İtibariyle DEVA Partisi Bergama İlçe saflarına katıldım. Şahsıma gösterilen teveccühe, İlçe Başkanı Sayın Melih Sağlambaşoğlu'na, İl Başkanı Sayın Seda Kaya Ösen hanımefendiye teşekkür ederim. Var olan tecrübe ve gayretimizi hem Bergama Belediye Meclisinde hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisinde var gücümle çalışarak şehrimizin sorunlarının bugüne kadar olduğu gibi takipçisi olacağım. Saygılarımla"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.