Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’den Ankara çıkarması: Söz  sırası ilçe başkanlarında

İYİ Parti İzmir’den Ankara çıkarması: Söz sırası ilçe başkanlarında

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, beraberinde partinin İzmir’deki tüm ilçe başkanlarıyla 16 Ağustos Salı günü Ankara’ya giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelecekler. Yapılacak toplantıda Genel Başkan Akşener'in yaşanılan sorunlar, eleştiriler ve çözüm önerileri birebir ilçe başkanlarından dinleyeceği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 11.08.2022 - 13:00

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla İYİ Parti, genel merkez düzeyinde çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Parti çalışmaları kapsamında İYİ Parti İzmir İl teşkilatı, 16 Ağustos Salı günü ilçe başkanlarıyla Başkent Ankara’ya gidecek.

Partinin İzmir teşkilatı, düzenli olarak ülkenin farklı bölgelerinde düzenlenen ilçe başkanları toplantılarının İç Anadolu bölgesi ayağında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelecek.

Gerçekleştirilecek toplantıda, Akşener'in illerindeki çalışmalara ilişkin ilçe başkanlarından bilgi alacağı ifade edilirken ilçe başkanlarının da ilçelerinde yaşadıkları sorunları, il yönetimine ilişkin görüşlerini ve çözüm önerilerini Genel Başkan Akşener'e birebir anlatacakları belirtildi.

Toplantıda ilçe başkanlarını dinleyecek olan Akşener'in, İl Başkanı Kırkpınar ile süreç içindeki yol haritasını belirlemesi bekleniyor

Öte yandan; İl Başkanı Kırkpınar’ın ilçe başkanlarına her şeyi olduğu gibi anlatmaları ve il yönetimine ilişkin herhangi bir eleştirileri varsa çekinmeden anlatmalarını söylediği ifade edildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.