Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’ndan AK Partili Özkan’a suç duyurusu

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’ndan AK Partili Özkan’a suç duyurusu

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın bir televizyon kanalında kullanmış olduğu “İYİ Parti için ‘FETÖ'nün kurdurttuğu partidir' ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 01.09.2021 - 16:15

EGEPOSTASI- Katıldığı televizyon programında AK Parti Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İYİ Parti için ‘FETÖ'nün kurdurttuğu partidir' dedi. 

Özkan’ın bu ifadeleri İYİ Partililer tarafından tepkiyle karşılanırken İYİ Parti’nin 81 İlde bulunan teşkilatları da toplu bir şekilde AK Partili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı da bugün Bayraklı Adliyesi'ne giderek Özkan’ın ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından basın açıklaması yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Bu ülkede yakın zamanda FETÖ’nün muhataplarının içinde yer alan bir türlü de ortaya çıkmayan siyasi ayağı, Denizli Milletvekili AK Parti Grup Başkanvekilli Cahit Özkan’ın da damat kontenjanından bu işten kurtulduğunu anlıyoruz. Kendisiyle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler geçmişini bir araştırsın” dedi.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI”

Cahit Özkan’ın iddialarının iftira olduğunu dile getiren Kırkpınar, Özkan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak “Cahit Özkan’ın katıldığı televizyon kanalında başta Genel Başkanımız ve bütün İYİ Partililere asılsız iddialarda bulunmuştur. Aynı zamanda asılsız iddialarla beraber iftiralarda da bulunmuştur. Sarf ettiği sözler kurduğu cümlelerle anlattığı yeni bir kurgu sürecidir. Cahit Özkan’ın İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’yu FETÖ'cü olmakla suçlamıştır. Partinin de FETÖ örgütü tarafından kurulduğunu iddia ederek mesnetsiz ve iftiraya dayalı bir iddiada bulunmuştur. Cahit Özkan hukukçu kimliğiyle ve bu ülkeyi 19 yıldır yöneten AK Parti’nin Milletvekili ve Grup Başkanvekili sıfatıyla kurgu, yalan dolu ithamlarda bulundu. Bütün söylediklerini kendilerine iade ediyoruz. Bu nedenle bizler İYİ Partililer olarak İzmir teşkilatı olarak kendisinden suç duyurunda bulunduk. Attıkları bu iftiralar yüzlerine yansımıştır. Bu ülkede yakın zamanda FETÖ’nün muhataplarının içinde yer alan bir türlü de ortaya çıkmayan siyasi ayağı, Denizli Milletvekili AK Parti Grup Başkanvekilli Cahit Özkan’ın da damat kontenjanından bu işten kurtulduğunu anlıyoruz. Kendisiyle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler geçmişini bir araştırsın” dedi.

“İYİ PARTİ GELİYOR AK PARTİ GİDİYOR”

Cahit Özkan söylemlerinin iftira olarak nitelenen ifadeler olduğunu ve neye istinaden İYİ Parti’ye söylemiş olabileceğine dair açıklama yapan Kırkpınar, “Kendisi zırvalamıştır. İYİ Parti’nin bugünkü yükselişini önlemek için kurulmuş cümlelerdir. İYİ Parti, geliyor. AK Parti gidiyor. Dolayısıyla televizyon programlarında benzeri ifadeleri kullananlar artık manzarayı görünce bunlardan vazgeçiyor. Bunların amaçları şu ki Cahit Özkan, buradan bir çıkış yaprak FETÖ konularına tekrara girmek istiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.