Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Öztürk Keskin'den rakiplerine mesaj

İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Öztürk Keskin'den rakiplerine mesaj

İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Öztürk Keskin, yaklaşan kongre öncesi diğer adaylara başarı dilerken, parti ve genel başkana sadakatinden emin olarak, rekabetin ilerlemek ve büyümek için gerekli olduğuna inandığını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2022 - 12:24

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir'de 15 Ocak'ta gerçekleşecek kongre öncesi il başkanlığına aday olan isimler adaylıklarını bir bir açıklarken, geçtiğimiz aylarda adaylığını ilan eden Öztürk Keskin, diğer adaylara başarılar diledi.

Keskin yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İYİ Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar verdiğimiz demokrasi mücadelemizin bir parçası olarak gördüğümüz kongre süreçlerinde, bütün arkadaşlarımızla, bütün gönüldaşlarımızla saygı ve sevgi çerçevesinde ülkemizi ve partimizi daha iyi yerlere taşımak adına mücadelemize devam ettik, ediyoruz ve edeceğiz de. Bu duygu ve düşünce ile adaylık yarışında yer alan bütün arkadaşlarımızın partimize ve genel başkanımıza sadakatinden emin olarak, rekabetin ilerlemek ve büyümek için gerekli olduğuna inanıyorum. Bu çerçevede aday olmak isteyen, bu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. Aynı zamanda İzmir il başkanlığı adayı olarak çıkmış olduğum bu yolda benimle yol yürüyen ve yürüyecek olan bütün dava arkadaşlarımı saygılarımla selamlıyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.