Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de yeni üye mutluluğu... Rozetler Dervişoğlu'ndan

İYİ Parti İzmir'de yeni üye mutluluğu... Rozetler Dervişoğlu'ndan

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Osman Mert’le birlikte pek çok MHP’li istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Yeni üyelere rozetlerini İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu taktı. Dervişoğlu, “Ailemiz büyüyor, sadece parti olarak değil aile olarak büyüyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2021 - 13:37

EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen yeni üye kabul töreninde rozetleri İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu taktı. Yeni üyelerin büyük çoğunluğunun MHP’den istifa edenlerden oluşması dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, çiçeği burnunda İYİ Partilileri şöyle taktim etti. “Farklı siyasi görüşlerde olup, bugün İYİ Parti ailesine katılacak olan yeni üyelerimiz var. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Osman Mert, Torbalı Ülkü Ocağı eski başkanı Cumhur Eren, MHP Çiğli eski İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Vapurcu, MHP eski İl Yönetim kurulu üyesi Hilmi Can Ersoy, Av. Sıddık Caner Erşen, Av. Gizem Tunca Erşen, Av. Metin İnan, İş insanı Samet Tuna” dedi.

'KATILIM TÖRENLERİ SÜRECEK'

Tören öncesi konuşan Dervişoğlu, “İzmir’de partimize geniş çaplı katılımlar oluyor.1 Eylül -  1 Ekim arasında ilçe ilçe gezerek yeni üye katılım törenlerini sürdüreceğiz. Yeni katılan arkadaşlarıma bize kattıkları güç için, kaygı ve sevdaları Türkiye olduğu için huzurunuzda teşekkür ediyorum. İYİ parti büyüyor, Türk Milleti’nin umudu olmaya devam ediyor. Yolculuğumuzu değiştirmeden ülkemize ve milletimize hizmet edeceğiz. Başta Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Osman Mert olmak üzere, tüm yeni üyelerimize, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Ailemiz büyüyor sadece parti olarak değil aile olarak büyüyoruz. İYİ Partinin üslubunun da diğer siyasi partilere örnek teşkil etmesini umuyoruz” dedi.

'FAZLA DURAMAZDI'

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, Osman Mert’in, İYİ Parti’ye neden transfer olduğunun sorulması üzerine, “Osman Mert, bugüne kadar bir takım görüş ayrılığı sebebiyle, mecliste muhalefet sergiliyordu. O günkü hizmetleri de bugün attığı adım da çok önemli. Meseleyi siyasi yönüyle ele almıyoruz, derdimiz kaygımız Türkiye ve İzmir. Görüş ayrılıklarının olduğu yerde duramayacağını anlamış. Burada sevindirici olan İYİ Parti, gittiğimiz her yerde hâklimden memnun olmayanların buluştuğu adres.  İYİ Parti’den millet çözüm bekliyor, Türkiye adına umudumuz artıyor” dedi.

MERT: İZMİR VE FOÇA'NIN GELECEĞİ İÇİN...

İYİ Parti rozetini taktıktan sonra konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Osman Mert, “Bugüne kadar aldığım görevlerde bana destek veren teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle İzmir ve Foça’nın geleceği için İYİ Parti çatısı altında çalışmaya başlıyoruz. Önce ülkemiz sonra ilimiz ve ilçemiz için her şeyin iyi olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.