Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de sandık günü

İYİ Parti İzmir'de sandık günü

İYİ Parti İzmir'de kongre heyecanı başladı. Partinin 3. Olağan İzmir İl Kongresi Kültürpark Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. İki isim arasında geçmesi beklenen kongre yarışı için salonda sandıklar kuruldu.

  • Ege Postası
  • 21.01.2023 - 20:59

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Kültürpark Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. İki adaylı geçmesi beklenen yarış için kongre salonunda sandıklar kuruldu.

Mevcut İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın milletvekili aday adaylığı için yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından 5 isim il başkanlığına talip olduklarını açıklamışlar ancak süreç içerisinde aday dengeleri değişmişti.

Kongre sürecinde sona yaklaşılırken 3 isim adaylıktan çekildiklerini duyururken destekledikleri isimleri de açıklamışlardı. 

Adaylığını ilk açıklayan Öztürk Keskin, Genel Merkez ile yaptığı istişareler sonucunda milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı yarışından çekildiğini duyurmuş ve Sinan Bezircilioğlu'nu desteklediğini açıklamıştı.

İl başkan yardımcıları Şakir Genç ile Oğuzhan Yar ise Ülkü Doğan'a destek olduklarını belirterek Doğan lehine yarıştan çekilmişlerdi.

Öte yandan; kongrede yarışın Sinan Bezircilioğlu ve Ülkü Doğan arasında geçmesi bekleniyor.

BEZİRCİLİOĞLU AFİŞİ YOK

Konge salonu yalnızca Türk Bayrağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in afişleriyle donatılırken salonun çevresinde ise sdce Doğan'ın afişlerinin olması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.